4.7.11

Η «ροζ» αγγελία πρόδωσε τις όμορφες Ρωσίδες...


Ονειρεμένες βραδιές, αποκλειστικά για άντρες που θα βρίσκονταν στη Ρόδο και θα είχαν… γεμάτο πορτοφόλι, υποσχόταν η αγγλόφωνη «ροζ» αγγελία που είχαν αναρτήσει σε ... ιστοσελίδα στο διαδίκτυο δυο πανέμορφες Ρωσίδες. Για κακή τους τύχη, όμως την διάβασαν και… αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας!

Ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον «πελάτη» και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τις αλλοδαπές, που είναι ηλικίας 28 και 29 χρόνων, ζητώντας τους να του προσφέρουν και οι δυο ταυτόχρονα τις «υπηρεσίες» τους! Η συμφωνία κλείστηκε αντί 400 ευρώ και η συνάντηση με τις δύο γυναίκες ορίστηκε σε ξενοδοχείο του «σμαραγδένιου» νησιού.

Ο «πελάτης» πήγε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν οι Ρωσίδες καλλονές αλλά, μόλις εκείνες έπιασαν στα χέρια τους τα προσημειωμένα χρήματα, συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 850 ευρώ που προέρχονταν από την άσκηση πορνείας, ενώ διαπιστώθηκε ότι η visa που διέθεταν ήταν τουριστική και δεν επέτρεπε την εργασία στην Ελλάδα. Έτσι, οι δυο κοπέλες πήραν την άγουσα για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: