27.7.11

Αργόμισθος κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος συκοφαντεί το “Πρώτο Θέμα”


www.protothema.gr
Προκλητική περίπτωση αργόσχολου εργατοπατέρα...

Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι.
Ο επαγγελματίας συνδικαλιστής και δήθεν προστάτης «των κυνηγημένων και καταφρονημένων δημοσιογράφων» κ. Δημήτρης Τσαλαπάτης ανέλαβε εργολαβικά τη συκοφαντία και τον εκφοβισμό ( έτσι νομίζει ο δόλιος) στελεχών του Πρώτου Θέματος.

Μην... έχοντας με τι άλλο να ασχοληθεί, μια και η εφημερίδα που τον πληρώνει έχει να δει μονόστηλό του εδώ και χρόνια, καταφεύγει στην έκδοση ανακοινώσεων εναντίον της εφημερίδας μας.

Άλλωστε, ανακοινώσεις ξέρει να συντάσσει καθώς η σταδιοδρομία του ήταν πλήρης από γραφεία τύπου σε οργανισμούς του δημοσίου!

Μετά την απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση εναντίον μας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ήρθε η ώρα ο κ. Τσαλαπάτης να πληρώσει το τίμημα των συκοφαντιών του με αγωγές για κάθε τι που ψευδώς δηλώνει σε βάρος μας, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο ταμείο ανεργίας των δημοσιογράφων.

Επίσης ξεκινάμε δημοσιογραφική έρευνα για το ποιόν του κ. Τσαλαπάτη τα τελευταία 30 χρόνια ως έμμισθου υπαλλήλου πολλών κρατικών και ημικρατικών επιχειρήσεων.

Για να καταλάβουν τόσο οι συνάδελφοί μας όσο και η κοινή γνώμη ότι όλοι οι δημοσιογράφοι δεν είναι «λαμόγια , ρουφιάνοι δημοσιογράφοι»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: