16.7.11

Κύπρος: Επιβάλλεται σύνεση και πειθαρχία, λέει ο νέος υπουργός Αμυνας...


«Αυτές τις δύσκολες και τραγικές στιγμές, που 13 ηρωικά μέλη της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας έδωσαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, επιβάλλεται να αναδείξουμε τις αρχές και τις ... αξίες της σύνεσης, της σοβαρότητας και της πειθαρχίας», τονίζει ο νέος υπουργός ’μυνας της Κύπρου Δημήτρης Ηλιάδης, σε μήνυμα του προς όλο το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς.

Ο κ. Ηλιάδης αναφέρει ότι είναι δικαιολογημένη η ανησυχία και ο προβληματισμός της κοινωνίας και επισημαίνει ότι «αποτελεί ευθύνη μας, εργαζόμενοι και συνεργαζόμενοι ο καθένας από τη θέση του και όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα την κρίση και να δώσουμε το μήνυμα στην κοινωνία μας ότι η Εθνική μας Φρουρά θα επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον της προς την πατρίδα».

Ο Κύπριος υπουργός στο μήνυμά του εκφράζει τη βεβαιότητα ότι και αυτή τη φορά η Εθνική Φρουρά, από την ηγεσία μέχρι και τον τελευταίο οπλίτη, «θα επιδείξει υψηλό αίσθημα ευθύνης και θα αποδειχθεί αντάξια των περιστάσεων, όπως έπραξαν και οι ηρωικοί άνδρες τους οποίους τιμούμε».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: