18.7.11

Γκρίνια για το Γιάννη...

Μια αποστροφή του Φώτη Κουβέλη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι «συνομιλούμε με όλους, ακόμα και με το Άρμα του Γιάννη Δημαρά», προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο...

εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Αν και στη ΔΗΜΑΡ ο σχεδιασμός είναι να λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής όσως διαρρηγνύουν τις σχέσεις τους με το ΠΑΣΟΚ, μια πιθανή εκλογική συνεργασία με το «Άρμα Πολιτών» δεν φαίνεται να συγκεντρώνει ιδιαίτερες προτιμήσεις.

Στελέχη του κόμματος ισχυρίζονται ότι «εκτός απο τις συνήθεις συναντήσεις στο καφενείο της Βουλής μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και το Γιάννη Δημαρά τίποτα άλλο δεν υπάρχει που να οδηγεί στα συμπέρασμα της εκλογικής συνεργασίας».

Εξάλλου, κανείς δεν ξεχνα πως την επομένη της πρώτης παρουσίας των Δημαρά και Οικονόμου σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ με ομιλητή τον Φ.Κουβέλη στο Γκλόρια, οι αντιδράσεις που είχαν σημειωθεί στο εσωτερικό του κόμματος ήταν εκρετές έντονες... Τα στελέχη που αντιδρούν σε αυτή την συνεργασία εστιάζουν τη διαφωνία τους κυρίως στο ότι το «Άρμα διακρίνεται απο εθνικιστικές και λαϊκιστικές θέσεις, με τις οποίες εμείς δεν έχουμε καμία σχέση».

Πηγή: Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: