8.7.11

Αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ Μαρινάκη-Πατέρα...

redplanet.gr
Αγεφύρωτο είναι πλέον το χάσμα που χωρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νίκο Πατέρα και όπως όλα δείχνουν η ρήξη που έχει επέλθει ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι...

οριστική.

Η άποψη του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού για τον πρώην πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ είναι γνωστή στους παροικούντες την… Ιερουσαλήμ του ποδοσφαίρου και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της άλλης πλευράς , ο ισχυρός άνδρας του Πειραιά δεν είναι διατεθειμένος να υπαναχωρήσει.

Χαρακτηριστικό του πολύ κακού κλίματος που κυριαρχεί είναι και το δημοσίευμα του ιστολογίου Fimotro, που μεταφέρει αποκλειστικές πληροφορίες και διαλόγους του Βαγγέλη Μαρινάκη σε στενούς του συνεργάτες και φίλους.



Όπως αναφέρει το Fimotro η άποψη του προέδρου του Ολυμπιακού είναι ότι "ο Νίκος Πατέρας εκπροσωπεί ότι πιο βρώμικο υπάρχει σήμερα", καθώς και ότι υπηρετεί με πάθος "το ρόλο του...κακού ρουφιάνου".



Η αλήθεια είναι πως, πέρα από τα όσα αναφέρει το ιστολόγιο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τοποθετηθεί για τον Νίκο Πατέρα -και κυρίως για το ρόλο του στο χώρο του ποδοσφαίρου- με τον πιο επίσημο τρόπο σε όλα τα αρμόδια όργανα και σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του.



Και μάλιστα έχει αναφερθεί με απτά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, πράγματι, το σύντομο -αλλά καταστροφικό- πέρασμα του Νίκου Πατέρα στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, υπήρξε η πιο βρώμικη περίοδος στην ιστορία του ποδοσφαίρου.



Αυτός είναι, εξάλλου, και ο λόγος για τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, ζήτησε από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε να αποκαλυφθούν όλα για τη δράση Πατέρα και να αποδοθούν οι αντίστοιχες ευθύνες.



Σε αντίθεση, βέβαια, με την πλευρά του Νίκου Πατέρα που, όταν διαπίστωσε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν εκβιάζεται, επεδίωξε και υλοποίησε έναν βρώμικο πόλεμο εναντίον του, που καταρρέει μέρα με την ημέρα. Προφανώς υπό τον φόβο της αποκάλυψης και του πανικού, σήμερα ο Πατέρας εκλιπαρεί για να βρεθεί σημείο επαφής, πριν αποκαλυφθεί σε όλο του το…. μεγαλείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: