6.7.11

Φοιτήτρια πλαστόγράφησε έγγραφα !...


Θόρυβος έχει προκληθεί στο Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο μετά την αποκάλυψη ότι φοιτήτρια πλαστογράφησε έγγραφα στο φάκελό της για να εισαχθεί σε μεταπτυχιακό τμήμα του ΕΜΠ.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα από το zougla.gr:
Όπως φαίνεται το φαινόμενο με τα πλαστά πιστοποιητικά και τις ψεύτικες βεβαιώσεις καλά...
κρατεί. Φοιτήτρια του τμήματος διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας θεώρησε πως για να εισαχθεί σε μεταπτυχιακό τμήμα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο πρέπει να βελτιώσει τα προσόντα της και να παρουσιάσει ένα λαμπερό βιογραφικό, πράγμα το οποίο από την φύση του ήταν αδύνατον, έτσι λοιπόν βασίστηκε στην πονηριά της και δημιούργησε πάνω από 20 πιστοποιητικά και πτυχία που ασφαλώς δεν έγκειται στην σφαίρα του αληθινού και του νόμιμου μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει την επιτροπή του μεταπτυχιακού και να είναι στους επιλαχόντες.
Το θέμα ξεκίνησε όταν καθηγητής από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας ζήτησε να ρίξει μια ματιά στο φάκελο με τα χαρτιά της συγκεκριμένης φοιτήτριας και εξεπλάγην όταν αντίκρισε μια κακή απομίμηση μιας βεβαίωσης ενός σεμιναρίου όπου ο ίδιος είχε διοργάνωσε στο παρελθόν. Όταν ο καθηγητής ζήτησε από την κοπέλα να του δώσει τον φάκελο για να τον κοιτάξει καλύτερα αυτή ασφαλώς αρνήθηκε και έφυγε τρέχοντας. Το συγκεκριμένο γεγονός προβλημάτισε τον καθηγητή , ο οποίος στην συνέχεια κινήθηκε νομικά εναντίον της ανήθικης στάσης της φοιτήτριας.
Είναι αξιοσημείωτο να τονιστεί ότι οι αρμόδια επιτροπή του ΕΜΠ δεν κατάλαβε τίποτα από το παιχνίδι της φοιτήτριας . Κύριοι καθηγητές μήπως ήρθε η ώρα να βλέπετε και λίγο πιο έξω από τα βιβλία σας ;
Ως γνωστών το παράπτωμα της πλαστογραφίας θεωρείται έγκλημα και κάθε έγκλημα έχει ποινές.
Το αστείο της υπόθεσης θα είναι αν η φοιτήτρια τελικά καταφέρει να εισαχθεί στο μεταπτυχιακό του εκπαιδευτικού ιδρύματος , πράγμα το οποίο έρχεται να μας θυμίσει ότι στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι..." http://newsmessinia.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: