15.7.11

Παπαρήγα: Αναπόφευκτη η επιλεκτική χρεοκοπία...


Δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής της χρεοκοπίας επισήμανε η Αλέκα Παπαρήγα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, επαναλαμβάνοντας παράλληλα ότι μόνη διέξοδος από την κρίση είναι «η αποδέσμευση από την ΕΕ και η λαϊκή εξουσία».

«Χρεοκοπία θα υπάρξει είτε είναι... επιλεκτική είτε δεν θεωρηθεί χρεοκοπία», εκτίμησε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνοντας ότι ο λαός δεν θα πάθει τίποτα περισσότερο απ' όσα έχει πάθει, ενώ δεν απέκλεισε η κρίση χρέους που βρίσκεται σε εξέλιξη να οδηγήσει σε δύο-τρία χρόνια σε διάλυση και της ΟΝΕ.

Η κ. Παπαρήγα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τα ότι με τη στάση τους συσκοτίζουν τον λαό και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας, ακόμη κι αν ξεπεραστεί η σημερινή κρίση, χωρίς ανατροπή της πολιτικής που επιβάλλουν τα μονοπώλια.

Απέρριψε παράλληλα το ενδεχόμενο συστράτευσης με την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους ενώ όσον αφορά την πρόσφατη δήλωση της για μη επαναφορά στη δραχμή διευκρίνισε ότι «παραχαράχτηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα άλλα κόμματα».

«Αν γίνει με κυβέρνηση που υπηρετεί τα μονοπώλια τα βάρη θα πέσουν στο λαό. Αν μας πουν «έξω από την ΟΝΕ» δεν θα βάλουμε πλερέζες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: