2.7.11

Εκδήλωση για τον ελληνικής καταγωγής πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών...


Εκδήλωση για την υποστήριξη του ελληνικής καταγωγής νέου προέδρου της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών, Ρέινς Πρίμπους (Reince Priebus), ο οποίος εκλέχτηκε στο υψηλό αυτό αξίωμα τον περασμένο Φεβρουάριο, διοργανώθηκε από ομογενείς στο διάσημο εστιατόριο «Boathouse» στην καρδιά του Κεντρικού Πάρκου του Μανχάταν.
Ο ...


κ. Πρίμπους έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα και του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή, αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ο Εθνικός Κήρυκας.
«Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας, είναι ευλογία από τον Θεό να είσαι Έλληνας», ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο Ρέινς Πρίμπους, ενώ απεύθυνε κάλεσμα προς τους ομογενείς να συμμετάσχουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στο δημόσιο βίο.
Ο κ. Πρίμπους έχει γεννηθεί από γονείς με ελληνική και γερμανική καταγωγή και μεγάλωσε στην πόλη Κενόσα, της πολιτείας του Ουισκόνσιν. Η μητέρα του, Δήμητρα, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη Μυτιλήνη, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Politico.com», ότι ο γιος της ξεκίνησε να συμμετέχει εθελοντικά στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στην ηλικία των δέκα ετών.
Ο κ. Πρίμπους είναι δικηγόρος και συνέταιρος σε δικηγορική εταιρεία στο Μιγουόκι του Ουϊσκόνσιν. Eίναι παντρεμένος με την Σάλλι και έχουν δύο παιδιά.
Σύμφωνα με το «Politico.com», o Πρίμπους βοήθησε την επιτυχημένη προεκλογική εκστρατεία του Μάικλ Στιλ για την προεδρία της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων.
Την εκδήλωση στο Μανχάταν τίμησε και ο ομογενής βουλευτής Γκας Μπιλιράκης από τη Φλόριδα.
Επίσης παρώντες ήταν και οι ομογενείς Ιωάννης Κατσιματίδης, Χάρη Γουίλσον, Κρις Πάππας, Γεώργιος Στάμας, Γεώργιος Τσούνης, Πίτερ Πάπας, Πίτερ Σκούφαλος, Ντιν Σπανός, Λι Ρούπας Νικόλαος Μπούρας και Ιωάννης Μαυρουδής.
(Πηγή: ana-mpa)

Δεν υπάρχουν σχόλια: