11.7.11

''ΚΥΠατζής'' είναι ο κομιστής της ανώνυμης επιστολής για τα στημένα παιχνίδια...


www.directnews.gr
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Απατεώνας-που εμφανίζεται ως πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ)- είναι ο αποστολέας της περιβόητης επιστολής προς το αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το άτομο αυτό- τα πλήρη στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του directNEWS- έχει την ικανότητα να πλασάρεται δίπλα σε...
επιχειρηματίες και επώνυμους, ως στέλεχος μυστικών υπηρεσιών.

Τους διαβεβαιώνει μάλιστα, ότι έχει άμεση πρόσβαση στον "αρχικοριό" της ΕΥΠ και μπορεί να κάνει οποιαδήποτε παρακολούθηση του ζητήσουν οι "πελάτες" του, χωρίς φυσικά την τήρηση των νόμιμων προϋποθέσεων, αλλά πάντοτε.. έναντι μεγάλης χρηματικής αμοιβής.

Μ’ αυτόν τον τρόπο προσέγγισε και τον παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ, κι αφού του έταξε “τον ουρανό με τ’ άστρα”, του ζήτησε να τον πάρει “στη δούλεψή του”.

Τα χνώτα τους ταίριαζαν... και ο “αρραβώνας” δεν άργησε να γίνει.

Έτσι, ο ποδοσφαιρικός παράγοντας, του ανέθεσε να καταγράφει όλους τους συνομιλητές του και στη συνέχεια να “μοντάρει” τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, σύμφωνα με τα συμφέροντά του.

Τον περασμένο Μάρτιο και, αφού στα χέρια του κατείχε κάποιες παράνομα υποκλαπείσες συνομιλίες, ο παράγοντας κάλεσε στο γραφείο του τον “πράκτορα” και του ανέθεσε μία ακόμη αποστολή.

Συγκεκριμένα, του υπαγόρευσε το κείμενο της περίφημης επιστολής και του ζήτησε να τη διαβιβάσει αρμοδίως, καλύπτοντας τα ίχνη του.

Ο “πράκτορας” αφού πήρε... "χοντρό πακέτο", ανέθεσε σε στενό συγγενικό του πρόσωπο να τη γράψει με πολλά συντακτικά και ορθογραφικά λάθη, έτσι ώστε ο αποστολέας να φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει ούτε... την Τρίτη του Δημοτικού.

Όμως, ο παράγοντας, επειδή έχει μεγαλώσει στα μεγάλα σαλόνια, δεν φαίνεται να γνώριζε τη σοφή λαϊκή παροιμία που λέει ότι «όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα».

Έτσι, όταν υπαγόρευε στον "πράκτορα" την επιστολή, χρησιμοποίησε φράσεις και λέξεις που επαναλάμβανε συνεχώς στα συμβούλια, τόσο της ΠΑΕ στην οποία είναι μεγαλομέτοχος, όσο και της ΕΠΑΕ, από την οποία είχε περάσει ένα.. φεγγάρι.

Σταχυολογούμε ορισμένες από αυτές: «στον Πειραιά για γνωριμία», «για να βρούνε άκρη», «φημίζεται για την λογοδιάρροια», «τα ξερνάει όλα», «χεσμένος από το φόβο», «για να μη βγει στη φόρα», «και γίνανε κώλος», «ρεζίλι», «την πίεση που άσκησε», «για το παρoλί».

Φράσεις και λέξεις που, βεβαίως, μπορεί να τις λέμε όλοι μας στην καθημερινότητα, άλλα μόνο ο γνωστός παράγοντας τα κατάφερε να τις χρησιμοποιήσει όλες μαζί σε μία επιστολή!

Ωστόσο μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, άνθρωποι που θεωρούν ότι αδίκως θίγονται, έχουν αναθέσει σε ειδικούς να μελετήσουν τα πρακτικά των συμβουλίων στα οποία μετείχε, έτσι ώστε να τον συνδέσουν με τη συγκεκριμένη επιστολή και να τον σύρουν ως κοινό συκοφάντη ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Λένε, μάλιστα, με νόημα ότι επί πολύ καιρό εκβίαζε αρκετό κόσμο του ποδοσφαίρου με τον περίφημο "πράκτορα" και τις κασέτες του. (Σαν κι αυτές που έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Κούγιας χωρίς- όπως θέλουμε να πιστεύουμε- να γνωρίζει το βρώμικο παρασκήνιο).
Χαρακτηριστικά, όταν ήθελε να απειλήσει κάποιους, ο παράγοντας έλεγε : «Μην αναγκαστώ και πατήσω το κουμπί που εκτοξεύει τους πυραύλους».

Τώρα, οι πύραυλοι μάλλον μετατρέπονται… σε μπούμερανγκ.

Η επιστολή

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ» και έχει ως εξής (διατηρούνται τα συντακτικά και ορθογραφικά λάθη):

«Ο Δαλούκας φοβάτε να μιλήση γιατί απειλούνε την ζωή του.

Ο Μπεος ομως που φημίζετε για την λογοδιαροια του σε συνομιλία που είχε με συνάδελφο δημοσιογράφο τα ξερνάη ολα και για τον Ιταλό διαιτιτή στο παιχνίδι του Ισραηλ και για την πίεση πού ασκησε στον Δαλούκα για το παιχνίδι Αρης - ΠΑΟ.

Για ευνόητους λόγους η φωνή του δημοσιογράφου έχει σβηστή. Ο Μπεος πήγε τον Ιούνιο 2010 τον Δαλούκα στα γραφεία του Μαρινάκη στον Πειραιά για γνωριμία.

Οταν ο Μπέος έλειπε με την ομάδα του στην Ιταλία για προετοιμασία, ο Μαρνάκης καί ο Δαλούκας συναντειθήκανε για να βρούνε άκρη για τον Ιταλό διεθνή διαιτιτή που θα επαιζε τον Ολυμπιακό στο ισραήλ.

Ο Δαλουκας παραμύθηασε τον Μαρινάκη (σαν διεθνής δαιτής) οτι γνώριζε τον Ιταλό διαιτιτή καί τους επόπτες από ευρωπαϊκά παιχνίδια και ζήτησε € 200000 για νά τους πιάση.

Ο Μαρινάκης χρέωσε τον Μπέο γιάτο παρόλι που του πούλησε ο Δαλούκας και γίνανε κόλος.

Ο Δαλούκας παραδέχετε στο Μπεο οτι είχε γίνη συμφωνία αλλά δεν είχε παρη τα χρήματα.

Μετα από την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Μπέος του είπε για να καθαρίση την παρεξήγηση με τον Μαρινάκη θα τον βάλη στο παιχνίδη Αρης - ΠΑΟ για να ευνοήση τον Αρη (…)».

Ο Δαλούκας δέχτηκε όπως ακούγετε να λέει ο Μπέος αλλά μετά το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟ ο Μπέος τον απείλισε ότι θα τον καθαρίση.

Σου θυμίζω ότι ο Δαλούκας έπαιξε 50-50 το πρώτο ημίχρονο και μετά τις απειλές που δέχθηκε στο ημίχρονο έπαιξε 70-30 υπέρ του Άρη.

Ο Δαλούκας χεσμένος από το φόβο και τις απειλές του Μπέου πάει στον Πιλάβιο και τα ξερνάει όλα και παραιτήθηκε.

Ο Ολυμπιακός το έπαιξε ότι έφαγε τον Δαλούκα για το Άρης-ΠΑΟ αλλά ο Δαλούκας έφυγε για να μη βγη στην φόρα η υπόθεση του Ισραήλ και γίνουμε ρεζίλι στην Ευρώπη.

Ο Δαλούκας λέει στον Πιλάβιο ότι για το παιχνίδι του Ισραήλ ποτέ δεν συμφώνησε να βοηθήση και ότι ο Μαρινάκης και ο Μπέος τον μπλέξανε και για το παιχνίδι με τον Άρη ότι δέχθηκε απειλή από τον Μπέο να ευνοήση τον Άρη αλλά δεν το έκανε και γι' αυτό τον φάγανε από την διαιτησία.

Αυτή είναι η αλήθεια και έχει συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: