6.7.11

Πάτρα: "Εξόρμηση" σε γραφεία βουλευτών και στην συνδιάσκεψη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ ...


Πάνω από 80 είναι συνολικά οι επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον πολιτικών προσώπων το τελευταίο διάστημα, όπου η οργή του κόσμου για τις συνθήκες διαβίωσης που έχουν δημιουργηθεί, μεγαλώνει, ιδιαίτερα μετά και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Δεδομένης της κατάστασης ο... Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αναμένεται σήμερα να κάνει παρέμβαση, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Την ίδια ώρα ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα περιστατικά.

Στο μεταξύ, ομάδα Αγανακτισμένων πολιτών από την Πάτρα διοργανώνουν μέσω Facebook συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα στην ομάδα που έχουν δημιουργήσει στο facebook έχουν αναρτήσει τις διευθύνσεις των γραφείων των βουλευτών για κάθε ενδιαφερόμενο.

Το όνομα της ομάδας είναι «Διαμαρτυρία στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν τα μνημόνια» και το ραντεβού, εάν βέβαια υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση, έχει δοθεί για σήμερα στις 7:00 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου.

Στο μεταξύ σήμερα στις 7 το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας γίνεται νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, με εισηγητή τον βουλευτή Ηλείας Τάκη Αντωνακόπουλο, o οποίος μάλιστα πρόσφατα δέχθηκε επίθεση στον Πύργο.

Τα μέτρα αναμένεται να είναι αυξημένα καθώς οι Αγανακτισμένοι της πόλης είναι αποφασισμένοι να συγκεντρωθούν έξω από το ξενοδοχείο εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία τους για τα μέτρα που λαμβάνει εις βάρος του λαού το κυβερνών κόμμα. Στο πλευρό τους θα βρεθούν και οι ιδιοκτήτες ταξί της Αχαΐας.

«Κόκκινο πανί» αποτελεί ο κ. Αντωνακόπουλος ο οποίος με αφορμή λεκτικής επίθεσης εναντίον του από κάτοικο του Πύργου χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς τους Αγανακτισμένους «Κοτζαμάνηδες».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στο μπλογκ των Αγανακτισμένων έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με την ένδειξη "καταζητείται".
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: