8.7.11

Προσοχή, οι κλέφτες καραδοκούν!...


Εύκολος στόχος αποδεικνύονται, όχι μόνο τα ίδια τα περίπτερα αλλά και οι… ιδιοκτήτες τους, για τους κακοποιούς που καραδοκούν περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν! Ένας περιπτερούχος στη ... Ρόδο έπεσε θύμα ληστείας και ένας άλλος στη Λαμία βρήκε το ταμείο του άδειο!

Οι ληστές που έδρασαν σε κεντρικό σημείο της Ρόδου, πρέπει να παρακολουθούσαν τον 74χρονο περιπτερούχο όταν ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του για το σπίτι του, έχοντας στις τσέπες του τις εισπράξεις. Μόλις στάθμευσε σε ένα πάρκινγκ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, ο ηλικιωμένος άνδρας δέχτηκε την επίθεση από τους δυο κουκουλοφόρους οι οποίοι τον χτύπησαν χωρίς έλεος! Όταν τον εξουδετέρωσαν, άρπαξαν από τις τσέπες του γύρω στα 1.300 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες.

*** Ο ιδιοκτήτης ενός άλλου περιπτέρου στο κέντρο της Λαμίας, ήταν πιο τυχερός καθώς δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους κακοποιούς, που προτίμησαν να δράσουν με την ησυχία τους μέσα στο σκοτάδι. Τα μέτρα ασφαλείας που είχε πάρει για να προστατεύσει το μαγαζί του, αποδείχθηκαν ανεπαρκή καθώς οι δράστες έσπασαν τρία λουκέτα και λύγισαν τη σιδεριά καταφέρνοντας να το διαρρήξουν. Μάλιστα, δεν το έβαλαν κάτω ούτε όταν οι γείτονες τους είδαν από τα μπαλκόνια τους και προσπάθησαν να τους τρέψουν σε φυγή! Έτσι, αφού παραβίασαν και την κλειδαριά, άδειασαν το ταμείο που περιείχε κέρματα αξίας 250 ευρώ!
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: