21.7.11

Στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών οι ιδιοκτήτες ταξί...


Οι ιδιοκτήτες ταξί προχωρούν σήμερα σε αιφνίδιες κινήσεις αποκλεισμών του οδικού δικτύου και άλλων σημείων-αιχμής συνεχίζοντας την απεργία διαρκείας κατά της απόφασης Ραγκούση για απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Οι ιδιοκτήτες ταξί της Αθήνας έχουν συγκεντρωθεί από τις... 9 το πρωί στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών, σηκώνοντας τις μπάρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, σχεδιάζουν στην συνέχεια να κατευθυνθούν προς τον Ισθμό της Κορίνθου, για να ενωθούν με τους συναδέλφους τους στην Πελοπόννησο.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι αποκλεισμένο το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». «Μπλόκο» έχουν στήσει και στο λιμάνι, όπου βρίσκονται δύο κρουαζιερόπλοια και εμποδίζεται η πρόσβαση τουριστικών λεωφορείων στην περιοχή.

Στα Χανιά οι αυτοκινητιστές που αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, έχουν παρατάξει από τις 8 το πρωί τα αυτοκίνητά τους έξω από το κτίριο που στεγάζει τις δυο οικονομικές υπηρεσίες των Χανίων και θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, αποκλείοντας την είσοδο των δυο υπηρεσιών.

Σε κατάληψη της Εφορίας, του ΟΑΕΕ και του ΟΑΕΔ προχώρησαν απο το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί της Σάμου.

Στην Κέρκυρα οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν αποκλείσει το τμήμα του λιμανιού, όπου δένουν τα κρουαζιερόπλοια, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να κατεβαίνουν με τα πόδια μέχρι την έξοδο, προκειμένου να επιβιβαστούν στα τουριστικά λεωφορεία.

«Θα συνεχίσουμε μέχρι να τους σπάσουμε τα νεύρα» είπε το βράδυ της Τετάρτης στο MEGA ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, επιτιθέμενος με δριμύτητα στον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση και ευχαριστώντας τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκφράζουν αντιρρήσεις για τις κινήσεις του υπουργού.
TANEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: