5.7.11

Εισαγγελική παρέμβαση για αφίσες κατά του ΠΑΣΟΚ...


«Χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση για τις αφίσες που στοχοποιούσαν και χαρακτήριζαν «νενέκους» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το μεσοπρόθεσμο», τόνισε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης.

«Σύμφωνα με το νόμο ο εισαγγελέας όταν πέφτει στην αντίληψή του αξιόποινη πράξη που ...

δεν απαιτείται έγκληση από το θιγόμενο, βεβαίως και υποχρεούται να παρεμβαίνει», επεσήμανε ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος αναφερόμενος σε αφίσα που κυκλοφόρησε από τις «Σπίθες» με φωτογραφίες βουλευτών και τη φράση «αυτοί ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, είναι οι νενέκοι του καθεστώτος», πρόσθεσε: «Εκεί και αν χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση».

Σχετικά με τον Μίκη Θεοδωράκη, δήλωσε: «Είμαι σίγουρος ότι ούτε τις αφίσες που κυκλοφορούν γνώριζε και γνωρίζει ο Μίκης Θεοδωράκης, ούτε την αθλιότητα την οποία κυκλοφορούν κάποιοι, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την επωνυμία «Σπίθες»».

Τέλος, έκανε αναφορά και στον κ. Τσίπρα, λέγοντας: «Δυστυχώς ένα μέρος της κοινοβουλευτικής αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω, με τον κ. Τσίπρα, έχει αποδείξει ότι δεν είναι ούτε κοινοβουλευτική, ούτε καν εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Είναι ένα μόρφωμα πλέον, ούτε ριζοσπαστική, ούτε δημοκρατική, ούτε καν αριστερά είναι. Ο κ. Τσίπρας -και είναι κεντρική επιλογή- ξεκίνησε και σέρνει έναν πολιτικό λόγο που είναι αντιδραστικός, συκοφαντικός και πολλές φορές είναι ο λόγος του που πυροδοτεί και τις αθλιότητες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ».

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: