4.7.11

Μπλόκο από Ερασιτέχνη και Επιμελητήριο Καβάλας στα σχέδια Ψωμιάδη...


Μπλόκο στα σχέδια της οικογένειας Ψωμιάδη να προχωρήσει στη συγχώνευση με τον Ηρακλή έβαλε ο Ερασιτέχνης και το Επιμελητήριο της Καβάλας. Μπορεί στην αίτηση του κ. Ψωμιάδη την Παρασκευή για αλλαγή ονόματος και έδρας της ΠΑΕ να υπήρχαν υπογραφές απ’ όλους τους εμπλεκόμενους, ωστόσο ο ...

Ερασιτέχνης τονίζει ότι ουδέποτε συναίνεσε στη συγχώνευση της ομάδας, άρα τα σχέδια της οικογένειας Ψωμιάδη παγώνουν. «Δεν μπορούμε να δώσουμε άδεια για να προχωρήσει μια τέτοια κίνηση, καθώς δεν συμφωνεί το 100% των μετόχων», δήλωσε ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννης Παναγιωτίδης.



Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Χρήστος Ρέμμος ενημέρωσε το Επιμελητήριο με υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο αίτημα του Σταύρου Ψωμιάδη. «Ο κύριος Ρέμμος (σ.σ πρόεδρος του Ερασιτέχνη) ουδέποτε συναίνεσε σε μία τέτοια κίνηση. Αμέσως μόλις το Επιμελητήριο ενημερώθηκε για κάτι τέτοιο απάντησε πως θα ελέγξει το θέμα και θα το ψάξει μέσω της νομικής του υπηρεσίας. Τους δώσαμε τη βεβαίωση πως θα τους απαντήσουμε άμεσα. Αν και αρχικά θα δίναμε σήμερα (04/07) στην ΠΑΕ Νέα Καβάλα την απάντησή μας για το αίτημα που κατέθεσε σε μας την Παρασκευή, κάτι τέτοιο δεν μπορεί τελικά να γίνει μετά και τις τελευταίες εξελίξεις», ανέφερε στον Real FM o κ. Παναγιωτίδης.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι από τον Ερασιτέχνη μόνο ο πρόεδρος Χρήστος Ρέμμος έχει δικαίωμα να υπογράψει για μια τέτοια απόφαση. «Το μόνο σίγουρο είναι πως σαν Επιμελητήριο δεν μπορούμε να δώσουμε άδεια για να προχωρήσει μία τέτοια κίνηση, αφού δεν έχουμε στα χέρια μας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά», κατέληξε.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος της Καβάλας Κώστας Σιμιτσής μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα» έκανε λόγο για πλαστογραφία από πλευράς Ψωμιάδη και θεωρεί ότι ο Ερασιτέχνης χρειάζεται τη στήριξη όλων, καθώς έχει εξαπατηθεί.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι αντιδράσεις του κόσμου κορυφώνονται. Έξω από το Επιμελητήριο βρέθηκαν τη Δευτέρα το πρωί περίπου 20 φίλοι της ομάδας περιμένοντας με αγωνία τις εξελίξεις, ενώ για τις 8 το βράδυ είναι προγραμματισμένο μεγάλο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης. Επιπλέον, μετά τη Λέσχη Φίλων Καβάλας ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος Αθηνών, που έκανε λόγο για «έγκλημα», «ντροπή» και «αίσχος» αν τελικά γίνει η συγχώνευση της αγαπημένης τους ομάδας με τον Ηρακλή. Παράλληλα, προτρέπει την οικογένεια Ψωμιάδη να αφήσει τον ΑΟΚ το συντομότερο δυνατό.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: