20.7.11

Αρκετά διακοποδάνεια εκταμίευσε η περίφημη Ελληνίδα μάνα για να συνοδεύσει τη κόρη της στη Μύκονο...

... για μεταπτυχιακό στη πουτανιά....
kourdistoportocali.com
Για τη Κολομβία των Βαλκανίων, το χυδαίο αυτό δημιούργημα της μεταπολίτευσης με την υπογραφή των κομματικών μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ήρθε επιτέλους η ώρα της...

τρελής non stop χρεοκοπίας.

Μιλάμε για ανεξέλεγκτη και θεαματική χρεοκοπία που θα μεταδίδεται ζωντανά στον πλανήτη.

Η Φουκουσίμα μπροστά της δεν θα πιάνει μια σε τηλεθέαση.

Ηδη στα γνωστά ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία κάνουν κρατήσεις με θέα τη πλατεία και το κοινοβούλιο, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη κόλαση.

Οι ορδές του αδέσποτου πλήθους που για 4 δεκαετίες, απλά αλλάζει τα μοντέλα της SONY απέναντι από τον καναπέ, θα ξεχυθούν στους δρόμους καθώς η ανέχεια θα τους μετατρέπει σε κανονικούς ανθρώπους με κανονικά ένστικτα-δηλαδή ζωώδη-κι όχι μεταλλαγμένα σαν Κύπριου μουσικοσυνθέτη που κατά βάθος θα ήθελε να είναι Άννα Βίσση.

Η Σύνοδος της Πέμπτης το μόνο που θα κάνει είναι ν ανοίξει τις Πύλες της Κολάσεως ώστε να συνειδητοποιήσει κι ο τελευταίος τηλεθεατής του Νίκου Στραβελάκη, ότι η χρεοκοπία θα είναι βίαιη, συγκλονιστική, αιματοβαμμένη και με μουσική υπόκρουση τα ουρλιαχτά των φαμιλιέρηδων.

Της φυλής δηλαδή των πιθηκοειδών που για δεκαετίες ολόκληρες κραύγαζαν τους ύμνους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την ώρα που τα στελέχη των συγκεκριμένων κομμάτων παραδίδονταν με καύλα στους νταβατζήδες επιβήτορές τους.

Έφτασε λοιπόν η ώρα ο γελοίος νεοέλληνας, αυτή η κινούμενη εστία μόλυνσης, ο χαμερπής δημόσιος υπάλληλος να οργιστεί πραγματικά και για θέματα που έχουν να κάνουν με την ίδια του την ασήμαντη ύπαρξη.

Αρκετά απήργησε εκ τους ασφαλούς για να διεκδικήσει αυξήσεις ενός μισθού που δεν άξιζε, αρκετά ούρλιαξε σαν σκυλί ατάιστο ως χούλιγκαν του Ολυμπιακού, αρκετά διακοποδάνεια εκταμίευσε η περίφημη Ελληνίδα μάνα για να συνοδεύσει τη κόρη της στη Μύκονο, για μεταπτυχιακό στη πουτανιά.

Οσο για κείνα τα καθάρματα που λεηλάτησαν τη χώρα με τη βοήθεια των πολιτικών, σ όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρεθούν όλο και κάποια μελετημένη συμμορία θα βρεθεί να τους απαγάγει και να τους πάρει τα σώβρακα.

Έφτασε λοιπόν η ώρα οι ανυπόληπτοι τραπεζίτες, κώλος και βρακί με τις κυβερνήσεις, να βιώσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τον όλεθρο της χρεοκοπίας.

Αύριο Πέμπτη λοιπόν, όταν θα λήξει η Σύνοδος των Βρυξελλών θ ανοίξουν οι Πύλες της Κολάσεως για τη Κολομβία των Βαλκανίων.

Μείνετε συντονισμένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: