24.7.11

Διαμαρτυρία των ιδιοκτητών ταξί στην Ακρόπολη...


Συμβολική κατάληψη της Ακρόπολης πραγματοποίησαν σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί στο πλαίσιο των «ήπιων διαμαρτυριών» που αποφάσισαν χθες μαζί με τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων.

Οι ιδιοκτήτες ταξί κατέλαβαν τα... εκδοτήρια της εισόδου στον βράχο της Ακρόπολης και στο Μουσείο επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των επισκεπτών και μοιράζοντας φυλλάδια που εξηγούν τα αίτια των κινητοποιήσεών τους.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις γίνονται εδώ και ημέρες σε διάφορους χώρους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας, αλλά και στα διόδια των εθνικών οδών.

Χθες το προεδρείο του συνδικάτου των αυτοκινητιστών στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων, ενώ όπως δήλωσε στο enet ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, όσον αφορά στην μορφή των κινητοποιήσεών τους είπε ότι αυτές θα είναι πιο ήπιες και θα γίνονται είτε αυθόρμητα, είτε έπειτα από αποφάσεις των τοπικών συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με τον ίδιο έχουν προγραμματίσει για την ερχόμενη Τρίτη, συγκέντρωση έξω από τη Βουλή των αυτοκινητιστών απ΄όλη την Ελλάδα, οι οποίοι όπως τόνισε θα έρθουν στην Αθήνα με λεωφορεία προκειμένου να ζητήσουν από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ απόφαση για τον κλάδο τους.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: