20.7.11

Π. Οικονόμου: Ευκαιρία για επίθεση εις βάρος μου...


«Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία για επίθεση εις βάρος μου», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, σχολιάζοντας την πρόσφατη τοποθέτησή του περί αποκρατικοποιήσεων.
«Ο πρωθυπουργός δεν είναι διαιτητής να μου βγάζει κίτρινες κάρτες», τόνισε ο κ. Οικονόμου. Έκανε λόγο για ανακρίβειες που γράφονται από... μερίδα δημοσιογράφων και άφησε αιχμές για παρανόμως αποκτηθέντα περιουσιακά στοιχεία κάποιων.

Ο αναπληρωτής υπουργός επεσήμανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχουμε τους στόχους του προγράμματος και εκτίμησε ότι τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου συν τα προβλεπόμενα στο σχέδιο νόμου θα καλύψουν το κενό που έχει διαπιστωθεί στα έσοδα, ικανοποιώντας έτσι την τρόικα που θα έρθει για νέα αξιολόγηση στις 16 Αυγούστου.

Αναφορικά με τους συντελεστές ΦΠΑ ο κ. Οικονόμου αποκάλυψε ότι δική του σκέψη και επιθυμία είναι να υπάρχουν δύο συντελεστές 10% και 20%

Τέλος, σχετικά με τη σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης ο κ. Οικονόμου είπε ότι «οποιαδήποτε πρόταση που λύνει το πρόβλημα του χρέους» είναι καλή και τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής των ιδιωτών στο νέο πακέτο στήριξης της Ελλάδας.

Εκτίμησε, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ολική λύση στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: