5.7.11

Σακάτεψαν επιχειρηματία για να κλέψουν… ξαπλώστρες!...


Πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση δέχθηκε ένας 45χρονος ενοικιαστής παραλίας στο Τιγκάκι της Κω, όταν αντιλήφθηκε δυο αγνώστους να κλέβουν… ξαπλώστρες και ομπρέλες! Όταν προσπάθησε να ... τους εμποδίσει, τον χτύπησαν με τόση μανία ώστε κατέληξε στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση! Ωστόσο, ο ένας από τους δύο Βούλγαρους δράστες συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας.

Ο άτυχος 45χρονος έκανε έλεγχο στην παραλία, όταν είδε τους δράστες να κλέβουν τα αντικείμενα της δουλειάς του. Μόλις πλησίασε, εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και τα πόδια για να ξεφύγουν. Αν και τραυματισμένος με κάταγμα στο πόδι και μώλωπες στο πρόσωπο, ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την Αστυνομία και ο ένας από τους επίδοξους κλέφτες εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση. Πρόκειται για έναν 22χρονο από την Βουλγαρία που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Φαίνεται, όμως, ότι στην Κω έχουν… αδυναμία στις ξαπλώστρες της παραλίας! Πριν από λίγες μέρες, είχε συλληφθεί στην Κέφαλο ένας 56χρονος Έλληνας που θέλησε να εξοπλίσει το… σπίτι του κλέβοντας δυο ξαπλώστρες αξίας 120 ευρώ από την επιχείρηση ενός 34χρονου! Όμως, έγινε αντιληπτός, συνελήφθη και αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει πρόσφατα και άλλα είδη αξίας 2.500 χιλιάδων ευρώ!
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: