30.7.11

Ένας στυλίστας επειγόντως για τη Merkel...


Τα γερμανικά περιοδικά μόδας σίγουρα δεν περιλαμβάνουν την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στις καλοντυμένες κυρίες της χώρας, αντίθετα μάλιστα πληθώρα δημοσιευμάτων αναφέρουν ότι η Μέρκελ χρειάζεται επειγόντως στυλίστα!

Η εμφάνισή της στο... Φεστιβάλ Σάλτσμπουργκ, σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις μουσικής και θεάτρου απέδειξε περίτρανα ότι τα σχόλια του Τύπου έχουν απόλυτη βάση.

Η Μέρκελ σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της και μάλιστα μαζί με τον ακριβοθώρητο σύζυγό της, που σπάνια βλέπουμε να φωτογραφίζονται μαζί, επέλεξε μια total μωβ τουαλέτα, με το ίδιο χρώμα σε τσάντα και παπούτσια, που φυσικά δεν την κολάκευε καθόλου!

Σαφώς, καλύτερη η ενδυματολογική επιλογή του συζύγου της, από τον οποίο ίσως θα πρέπει να πάρει μερικά παραδείγματα.

Μπορεί να μην είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί τη μόδα, να είναι σικ και κομψή, όμως θα μπορούσε να πάρει μερικές συμβουλές, όχι για να αναδείξει τα δυνατά της σημεία, αλλά και για να προστατέψει την εικόνα της.

Δεν το έχει ούτε με το … style! Η Καγκελάριος είναι γεννημένη μόνο για σκληρές διαπραγματεύσεις και προφανώς δεν έχει χρόνο να ρίξει και μια δεύτερη ματιά στον καθρέφτη!
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: