1.7.11

Προς ένοπλους αντάρτες> Pitsiriko, Antinews, Nonews, Fimotro, Κουτί της Πανδώρας, TVXS, Olympia, Taxalia, Press-gr, anergoi dimosiografoi...


... Enimerosi 24, Press Project, vlemma, Κarxaria και Λουκάνικο...
kourdistoportocali
Eμείς έχουμε τη δύναμη.

Οι αντάρτες πόλης του διαδικτύου.

Όλους εμάς τρέμει το κατεστημένο των ΜΜΕ και της πολιτικής. Είναι οι εκδότες και οι καναλάρχες εκείνοι που ακολουθούν την πολυδανεισμένη μοίρα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχει καμιά εφημερίδα από τις... 6 μεγαλύτερες κυριακάτικες-και της Realnews συμπεριλαμβανομένης- που να μην είναι βουτηγμένη στα δάνεια.

Από 20 έως 50 εκατομμύρια ευρώ και βάλε. Δείτε τους ισολογισμούς τους.

Είναι ν απορείς με ποια κριτήρια οι γνωστοί τραπεζίτες που ζουν με τα κρατικά πακέτα στήριξης σπρώχνουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια ακόμη και σε άυλους τίτλους εφημερίδων.

Πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μοιράζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στήριξης στις Τράπεζες-η Eurobank λέγεται ότι έλαβε 950 εκατ. ευρώ ενίσχυση, γύρευε πόσα πήρε η Πειραιώς και οι υπόλοιπες-κι αυτές μετη σειρά τους να τα σπρώχνουν στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.

Όλες τους έχουν διαμοιράσει τα ιμάτιά τους σε εκδότες και καναλάρχες για να εξασφαλίσουν την στήριξή τους.

Γιατί άραγε;

Ποιος είναι ο εχθρός των τραπεζών;

Οι πολίτες;

Από ποιον επιχειρούν να προστατευθούν;

Ο πρωθυπουργός κος Παπανδρέου αλλά και ο υπουργός Οικονομικών Βαγγέλης Βενιζέλος, θα πρέπει να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό, για ποιο λόγο επιτρέπουν στους τραπεζίτες να σκορπάνε τόσα εκατομμύρια ευρώ δάνεια σε ΜΜΕ με αμφίβολο μέλλον.

Επίσης καλούμε τον Νομικό κόσμο της χώρας να προσφύγουμε στα Ευρωπαικά Δικαστήρια για την προκλητική μεταχείριση των κυβέρνησης και των τραπεζιτών προς τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.

Όσο αφορά τους ενόπλους συντρόφους του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα τους Pitsiriko, Antinews, Nonews, Fimotro, Κουτί της Πανδώρας, TVXS, Olympia, Taxalia, Press-gr, Enimerosi 24, anergoi dimosiografoi, Press Project, vlemma, Κarxaria και τους υπόλοιπους, στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την μπλογκόσφαιρα σε πείσμα των τραπεζιτών που σπρώχνουν διαφήμιση σε επιλεγμένα sites ,μηδενικής επισκεψιμότητας με την ψευδαίσθηση ότι θα παραμείνουν στο απυρόβλητο για τις μεθόδους και μεθοδεύσεις τους.

Venceremos…

Δεν υπάρχουν σχόλια: