3.7.11

Ένα sms έπεισε τον Κουρουμπλή ότι έπρεπε να πει "όχι"...


Ένα μήνυμα από την κόρη του έπεισε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να πει όχι στο Μεσοπρόθεσμο – απόφαση που τον οδήγησε εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο υπηρετεί από τα πρώτα χρόνια ύπαρξης του κόμματος.

Όπως λέει στην... Ελευθεροτυπία ο κ. Κουρουμπλής "δεν πίστεψε στον εκβιασμό που θέλουν να επιβάλουν τα πολιτικά επιτελεία της ΕΕ" αφ ενός και αφ' ετέρου "δεν πιστεύει ότι αυτό το πρόγραμμα μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός κρίσης".

"Συνηθίζω να συζητώ με τα παιδιά μου, την Κατερίνα και τον Λευτέρη (22 και 20 ετών αντίστοιχα). Συζήτησα και το βράδυ της παραμονής της ψηφοφορίας και μου είπαν ότι δεν πρέπει να ψηφίσεις κάτω από έναν αποικιοκρατικό εκβιασμό. Δεν πρέπει να ψηφίσεις ένα πρόγραμμα που δεν το πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού", λέει.

Το αποκορύφωμα της φόρτισης ήρθε στη 1.30 όταν δέχτηκε στο κινητό μήνυμα από την κόρη του. Του το διάβασε ο συνεργάτης του – ο κ. Κουρουμπλής έχει χάσει το φως του από παιδί παίζοντας με μία γερμανική νάρκη – και έλεγε: "Θέλω να κάνεις αυτό που ορίζει η ψυχή σου, η συνείδηση και η καρδιά σου".

Το μήνυμα αυτό ήταν το πιο καθοριστικό όπως λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: