24.7.11

World Wide Greeks: O Ελληνισμός σε ολόκληρο τον κόσμο ...


To WWGRK, LLC είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που περιλαμβάνει ιστοχώρo (worldwidegreeks.com), μέσα μαζικής ενημέρωσης & ψυχαγωγίας, και εφαρμογές λογισμικού για έξυπνες συσκευές τα οποία δημιουργήθηκαν με... σκοπό να προωθήσουν και να επεκτείνουν τον Ελληνισμό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το κύριο πλεονέκτημα του WWGRK, LLC είναι ότι αποτελεί μία από τις πρώτες και μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες. Με μέσο όρο επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα 700.000 χρήστες το μήνα, και πάνω από 2 εκατομμύρια ακροατών και τηλεθεατών στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς που διαθέτει, στόχος είναι να επικοινωνούμε, να οραματιζόμαστε και να μοιραζόμαστε ιδέες, πληροφορίες κι ενδιαφέροντα με φόντο το Ελληνικό στοιχείο.

Το WWGRK, LLC παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του:

• μέσω του κοινωνικού του δικτύου να επικοινωνούν, να συναντώνται και να συναναστρέφονται μεταξύ τους μέσα από τα chat rooms, να μαθαίνουν για τις Ελληνικές παραδόσεις και τα έθιμα, να μοιράζονται τις σκέψεις και τις ιδέες τους, να έχουν δικό τους email λογαριασμό, να κτίζουν τη δική τους κοινότητα και να ανεβάζουν φωτογραφίες τους.

• μέσω της online τηλεόρασης και του ραδιοφώνου να ακούνε μουσική, να βλέπουν βίντεο καθώς και να ενημερώνονται για διάφορα γεγονότα και ειδήσεις

• μέσω της παροχής ηλεκτρονικού εμπορίου, αγοροπωλησίας Ελληνικών προϊόντων

• μέσω όλων των παραπάνω ολοκληρωμένης πληροφόρησης για Ελληνικές οργανώσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα, επιχειρήσεις, και την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, εκτέλεσης πολιτικής καμπάνιας, προώθησης και προβολής γεγονότων, θεαμάτων, ταινιών, συναυλιών και κέντρων διασκέδασης, γνωριμίας με την ελληνική κουζίνα, ακόμα και πληροφόρησης για εκπαιδευτικά ιδρύματα και υποτροφίες για την Ελληνική νεολαία

Το WWGRK, LLC παρέχει τις παραπάνω υπηρεσίες στα μέλη του μέσω διάφορών καναλιών που λειτουργούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό μεταξύ τους. Συγκεκριμένα έχουμε δημιουργήσει:

1.) Μια ολοκληρωμένη ενημερωτική διαδικτυακή πύλη που συνδυάζει όλα τα απαραίτητα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης και τα συνδέει με άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες όπως το Facebook, το Youtube και το Twitter ενώνοντας Έλληνες αλλά και Φιλέλληνες ανά τον κόσμο,

2.) Ένα κανάλι και μέσο για μουσική, βίντεο και κάθε άλλης μορφής ψυχαγωγία και ενημέρωση, το οποίο μπορεί να ληφθεί όχι μόνο μέσα από το διαδίκτυο, αλλά την τηλεόραση και το ραδιόφωνο,

3.) Εφαρμογή σε μορφή mobile web και mobile app που διατίθεται δωρεάν σε συσκευές iPhone, Android, και Blackberry.

Όλο αυτό σε περισσότερες από 50 χώρες καθώς το WWGRK έχει ήδη καταφέρει να καθιερωθεί μέσω διαδικτύου μεταξύ των περισσοτέρων Ελληνικών κοινοτήτων ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στη Ρωσία, στη Νότια Αφρική, στην Κύπρο, και πρόσφατα, στην Ελλάδα.

Επιθυμία μας είναι οι παλιοί παραδοσιακοί αλλά και οι νέοι οραματιστές του ελληνικού πολιτισμού να μείνουν συνδεδεμένοι μεταξύ τους διατηρώντας τον ενθουσιασμό τους για τον πολιτισμό, τη θρησκεία, και τις παραδόσεις τους.

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε και όλους εσάς στο μεγαλύτερο Σύνδεσμο των απανταχού Ελλήνων και Φιλελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: