5.9.11

Οικονόμου – Καμπουράκης σημειώσατε 1...


Όπου by the way, να το πούμε. Να το ξεκαθαρίσουμε!
Μπορεί ο Δημήτρης Καμπουράκης να περνιέται (μόνος του) ο ωραίος της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, άλλος πραγματικά ξεχωρίζει. Οικονόμου! Και το παίζει κιόλα, όχι αστεία! Έπρεπε να τον κάνατε watch today που επέστρεψε, έβαλαν πριν το διαφημιστικό διάλλειμα το Sweet home Alabama και δεν... Χάρμα κρατιόταν στη καρέκλα του ο γόης!

Πάρε καμιά ιδέα από Τσαπανίδου
Βρε Μαρία Σαράφογλου. Βρε Αία! Είναι κρίμα. Τόσο beautiful γυναίκα, ικανή και όλα μια χαρά… και να μας τα χαλάει στα παπούτσια. Τραγωδία! Αυτά που είχε μπουμπουνίσει today δεν ήταν πατούμενα, αλλά επίδεσμοι για ανάρρωση! Για όνομα το στιλιστικό αποτέλεσμα!

Καλό!
Αφασία πάντως το σκηνικό. Ο Μόσιαλος να διαφημίζει ολούθε το κλείσιμο της ΕΤ1 και τα σχέδια του για συρρίκνωση και ένα κάρο λουκέτα σχετικά… και στο κρατικό κανάλι που μετρά μέρες, να παίζει κάθε λίγο και λιγάκι υπερήφανα και τρανά… το σποτάκι με το νέο τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης! Αριστούργημα η συγκυρία!

Και περιμένουν με αγωνία την απάντηση της…
Νισάφι πια με το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά και την… δημιουργική ενασχόληση τους με την Ευγενία Μανωλίδου. Δεδομένου ότι η μπουμπούκα δεν ακούγεται πλέον για καμία εκπομπή, δεν παίζει κάτι με την πάρτη της σούπερ και τρανό, κρίνεται νια νια το συνεχές χώσιμο τους στο πρόσωπο της. Μη δουν κάμερα και κασετοφωνάκι ανοιχτό και αρχίζουν το θάψιμο! Να’ χουμε να λέμε, για να βλέπουμε τις φάτσες μας στα μπλόγκια…

Θα πληρώνουν στο τέλος για να βγάζουν τη μούρη τους στο γυαλί
Κλείνουμε τη φετινή πρεμιέρα μας, με το πιο πετυχημένο των τελευταίων ημερών. Το άκουσμα της είδησης ότι η Θρασκιά αναλαμβάνει την απογευματινή ζώνη του Alter! Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό; Το ότι το channel απεργεί, δεν πληρώνει, κρέμεται από μια κλωστή… και η άλλη φωτογραφίζεται λαμπερή και ευτυχισμένη που κατευθύνεται στο «μεγάλο κανάλι»! Και «με μία εξαιρετική συνεργασία»! Δεν υπάρχει αυτό το woman! Απλά does not!

Κάνουμε start με το νέο songάκι του Brett Anderson, τον οποίο περιμένουμε live την Κυριακή! Αυτά είναι νέα!

(Δυναμώνουμε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου
(από τα σημερινά Opinions)

Δεν υπάρχουν σχόλια: