6.9.11

24 οι προκλητικά υψηλόμισθοι στον Δήμο Βόλου...


magnesianews.gr
Εικοσιτέσσερις είναι συνολικά οι εργαζόμενοι στον Δήμο του Βόλου συμπεριλαμβανομένων και των δέκα της ΔΕΥΑΜΒ που λαμβάνουν ετήσιες αποδοχές από 50 έως 68 χιλιάδες ευρώ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις στο Ράδιο Ένα και το Magnesianews της αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Νατάσσας Οικονόμου.


Σύμφωνα με ...

την κ. Οικονόμου οι δεκατέσσερις υψηλόμισθοι εργαζόμενοι στον Δήμο του Βόλου εντοπίστηκαν όταν ζητήθηκε από το υπουργείο εσωτερικών η αποστολή στοιχείων για τις αμοιβές των υπαλλήλων, πρόκειται όμως για εργαζόμενους που απασχολούνται στις επιχειρήσεις του Δήμου, όπως ο πρώην Καλλιτεχνικός Οργανισμός ή το ΔΗΚΙ.


Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο οικονομικών οι εν λόγω αμοιβές -πέραν των δέκα στη ΔΕΥΑΜΒ που ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη-, δεν δίδονται πλέον από την στιγμή που υπήρξε η ανασυγκρότηση των νομικών προσώπων του Δήμου. Σύμφωνα με την κ. Οικονόμου οι αμοιβές που δόθηκαν στους εν λόγω εργαζόμενους υπερτερούν κατά πολύ τις αμοιβές των δημοτικών υπαλλήλων του δήμου που στην μεγάλη τους πλειοψηφία δεν ξεπερνούν τις τριάντα χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και μάλιστα όταν έχουν εργαστεί οι υπάλληλοι πέραν των είκοσι χρόνων....

Δεν υπάρχουν σχόλια: