6.9.11

Μετά την Alpha και τη Eurobank "φλερτάρει" και με τον...Σκορπιό του Ωνάση ...


Η αγάπη του για την Ελλάδα φαίνεται πως δεν θα περιοριστεί μόνο στο μεγάλο τραπεζικό deal και σε κρουαζιέρες -κυρίως- στο Ιόνιο. Ο ηγέτης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει και σε ελληνική γη, δημιουργώντας τον... ικό του Σκορπιό, σύμφωνα με την Espresso. Βέβαια, αν πρόκειται και για τον ίδιο τον παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση, ακόμη καλύτερα!
Η είδηση ότι ο εμίρης του Κατάρ βρίσκεται πάλι στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις ομορφιές του Ιονίου ήταν η αφορμή να φουντώσουν τα σενάρια που θέλουν τον εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι να ψάχνει να αγοράσει το δικό του καταπράσινο νησί στην περιοχή που (αποδεδειγμένα) λατρεύει.
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο εμίρης επισκέπτεται τη χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί...

Η νέα του επίσκεψη από χθες το πρωί αποτελεί το μοναδικό θέμα συζήτησης στην Κέρκυρα. Αυτήν τη φορά ο εμίρης έφθασε με το προσωπικό του λίαρ τζετ στο αεροδρόμιο του νησιού συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό της χώρας και υπουργό Άμυνας Χαμάντ Μπιν Τζάσεμ Μπιν Τζαμπέ.
Στη συνέχεια, φρουρούμενοι από δεκάδες άνδρες, επιβιβάστηκαν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό που τους περίμενε στο λιμάνι του νησιού και ξεκίνησαν κρουαζιέρα στο Ιόνιο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένο ότι ψάχνει να βρει τον δικό του Σκορπιό, ενώ κυκλοφορούν φήμες για έντονο ενδιαφέρον αγοράς του επίγειου παράδεισου που είχε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Λέγεται επίσης ότι θέλει ακόμη ένα νησάκι που βρίσκεται κοντά στον Σκορπιό και τον έχει ξετρελάνει η φυσική ομορφιά του. Φήμες που ενισχύθηκαν από δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο τα οποία θεωρούσαν δεδομένο ότι ο εμίρης έχει βάλει για τα καλά στο μάτι το νησί του Ωνάση και θέλει να το αποκτήσει πάση θυσία.
anatropi2020.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: