3.9.11

Το γλυκό πουλί της-χαμένης-νιότης...

anergoidimosiografoi.blogspot.com
Σε ένα δημοσιογράφο με το εκτόπισμα και το κύρος του Τέρενς Κουίκ σίγουρα δεν άξιζε τέτοια τύχη. Απο την άλλοτε κορυφαία λόγω μονοπώλιου ΕΡΤ στον ΑΝΤ1 και απο εκεί στο ALTER. Μέχρι εδώ όλα καλά και κανένα πρόβλημα.

ΟΜΩΣ ένας...

δημοσιογράφος με τέτοια εμπειρία τι λόγο είχε να πάει να εργαστεί σε ένα κανάλι δεύτερης διαλογής χωρίς πρόγραμμα παρά μόνο τηλεπωλήσεις και πορνοταινίες με ροζ τηλεφωνικές γραμμές υψηλής χρέωσης;;;

Για ποιό λόγο βρέθηκε ο Τέρενς Κουίκ στο λαθραίο κανάλι του Κουρή όπου όταν ο Κεφαλλονίτης διαπίστωσε οτι του κόστιζε ακριβά η αμοιβή του δημοσιογράφου, άρχισε τις δολιοφθορές για να τον εξαναγκάσει να σηκωθεί να φύγει. Παραδείγματος χάριν ο άθλιος Κουρής έφτασε στο σημείο να κλείνει τα κλιματιστικά του στούντιο την ώρα που ο Τερενς Κουίκ εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων στον αέρα!!! Κι αντί να τον φασκελώσει και να σηκωθεί να φύγει ο Τέρενς Κουίκ υπέμενε για αρκετό καιρό όλα αυτά τα μαρτύρια. Μέχρι που η αξιοπρέπεια του έπεσε πολύ χαμηλά και το πήρε απόφαση να σηκωθεί να φύγει για να ακολουθήσει μια κατάπτυστη ανακοίνωση του Κουρή που στόλιζε κι απο πάνω τον Κουίκ.

Και για να χρυσώσει το χάπι στον πληγωμένο εγωισμό και αξιοπρέπεια του ο Τέρενς Κουίκ αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας απο έναν άλλο ιδιοκτήτη καναλιού δεύτερης κατηγορίας, το EXTRA3 του Βρυώνη σαν καλεσμένος στην εκπομπή ενός ...πολύ καλού και αποκαλυπτικού δημοσιογράφου που καμία απολύτως σχέση δεν έχει με εκβιασμούς απάτες συκοφαντίες και απειλές.

Αγαπητέ Τέρενς Κουίκ σε όσο δύσκολη οικονομική κατάσταση και να βρίσκεσαι (γιατί δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς οτι θέλεις να συνεχίσεις να εργάζεσαι όντας συνταξιούχος) θυμήσου ποιός είσαι και τι ιστορία έχεις πίσω σου, την επόμενη φορά που θα πάρεις μια παρόμοια απόφαση, γιατί είναι σίγουρο οτι ούτε με τον Βρυώνη θα κάνεις χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: