10.9.11

Μαζί με τη Μενεγάκη από το πρωινό τελειώνουν και οι «καφέδες» των υπολοίπων;...


Ευάλωτο το Mega, πιεσμένος ο ΑΝΤ1, ανατροπές στο Star...
Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στα στελέχη της τηλεόρασης η κίνηση των Γερμανών του Alpha να μετακινήσουν την Ελένη Μενεγάκη, από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη. Οι συσκέψεις και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν! Συγκεκριμένα στο ... Mega κάποιοι (βιαστικοί) ισχυρίζονται ότι είναι στον «αέρα» το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά. Οι πιο ψύχραιμοι στους οποίους ανήκει και ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Πέτρος Μπούτος, είναι προβληματισμένοι για το μέλλον της πρωινής ζώνης. Το στέλεχος του καναλιού μάς μεταφέρουν ότι έχει αρχίσει να αναρωτιέται, για το αν υπάρχει λόγος να ξοδεύονται χρήματα στην πρωινή ψυχαγωγία, αφού όπως διαμορφώνεται το τοπίο, κανείς πλέον δεν επενδύει, με εξαίρεση τον ΑΝΤ1 που από φέτος όμως, διαφοροποιείται με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ως γνωστό η διαφήμιση στη συγκεκριμένη ζώνη, εκτός από ανύπαρκτη είναι πολύ φθηνή, σε συνδυασμό μάλιστα με την απουσία μεγάλου όγκου τηλεθεατών, επιτείνει τον προβληματισμό του στελέχους. Ο οποίος ανοικτά πλέον αναρωτιέται για το τι θα βγάλει τελικά στον «αέρα» μετά τις 10 Οκτωβρίου. Ήδη υπάρχουν σκέψεις για επιμήκυνση της εκπομπής του Καμπουράκη – Οικονομέα, ενώ κάποιοι άλλοι έριξαν την πρόταση για αξιοποίηση του στοκ των σίριαλ του καναλιού που θα τους αποφέρει αξιοπρεπείς τηλεθεάσεις με μηδενικό κόστος! Ως εκ τούτου θα περιμένουμε να δούμε ο ρόλος που θα ανατεθεί στο ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά και φυσικά η διάρκεια της εκπομπής τους.

Προβληματισμός στον ΑΝΤ1
Αντίστοιχα στον ΑΝΤ1 προβληματίζονται από τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη και μιλούν για πίεση που θα δεχθούν – αν δεν αλλάξει κάτι, στη μεσημεριανή ζώνη που την είχαν «χτίσει» με επαναλήψεις, οι οποίες τους απέφεραν υψηλές τηλεθεάσεις. Ήδη ακούμε ορισμένα στελέχη να αναρωτιούνται αν χρειάζεται να κλείσουν τον Χρήστο Φερεντίνο για το πρωινό, μαζί με δύο παρτενέρ, αφού ο Γιώργος Παπαδάκης μέχρι τις 11.00 μπορεί άψογα να καλύψει τη ζώνη.

Μεσημεριανό με Μελέτη ή Στεφανίδου στο Star
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει το Star και ο Σταμάτης Μαλέλης με τη νέα μεσημεριανή ζώνη που ετοιμάζεται να «χτίσει». Αναρωτιούνται και δικαίως, πώς η Νικολετα Ράλλη θα αντιμετωπίσει την Ελένη Μενεγάκη! Ο μάγος όμως Μαλέλης που θεωρείται μετρ στην ψυχαγωγία μην αποκλείετε να κάνει την κίνηση ματ, τοποθετώντας στη μεσημεριανή ζώνη, την Ελεονώρα Μελέτη ή την Τατιάνα Στεφανίδου! Δεν αποκλείεται για να αποφευχθούν οι ευθείες συγκρίσεις οι δύο παρουσιάστριες να μοιραστούν το μεσημεριανό. Πώς; Μα να ξεκινάει αργότερα η Μελέτη και να τελειώνει κατά τις 1.30, να μεσολαβεί κάποιο δελτίο ή κάτι άλλο και η Στεφανίδου να ξεκινάει επίσης λίγο νωρίτερα.

Εν κατακλείδι μένει να δούμε τι θα συμβεί, αφού και τα τρία κανάλια έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τα νέα τους προγράμματα και δεν είναι γνωστό πόσο μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και σε ποιο βαθμό την τελευταία στιγμή!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: