9.9.11

Κρήτη: "Δεν ήταν ο Ρουσάκης, εκείνος που μαχαίρωσα"...


Στις 14.00 απολογείται ο 24χρονος...
Αρνείται κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη, ο 24χρονος που φέρεται, από κοινού με 22χρονο που διαφεύγει της σύλληψης, να μαχαίρωσε τον άτυχο οπαδό του Παναθηναϊκού.
Ο 24χρονος που πήρε προθεσμία και αναμένεται να..
απολογηθεί στις 14.00, σήμερα, φέρεται να ισχυρίζεται ότι χτύπησε μεν κάποιον, στο πλαίσιο της συμπλοκής που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όχι όμως το Ρουσάκη, τον οποίο ο 24χρονος τοποθετεί σε απόσταση από τον ίδιο.

Ο 24χρονος, κόντρα στις καταθέσεις συμμετεχόντων στα επεισόδια, καταλογίζει τη δολοφονία του άτυχου νεαρού σε άλλο άτομο, το οποίο ενδεχομένως να "φωτογραφίσει" στην απολογία του.

«Δεν ήρθα σε επαφή με το Ρουσάκη» φέρεται να επιμένει ο 24χρονος, ο οποίος μάλιστα είναι διατεθειμένος να δώσει για εργαστηριακή εξέταση τα ρούχα που φορούσε τη μοιραία νύχτα.

Ο 24χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι χτύπησε κάποιο άτομο με σουγιά που είχε μαζί του μεν, δεν ήταν ο Ρουσάκης δε, ενώ σύμφωνα με το φερόμενο ως δράστη, κατάφερε χτύπημα στο πόδι. Ο ίδιος αναμένεται να υποστηρίξει ότι όταν έγινε το φονικό στο γεφυράκι, εκείνος ήταν σε απόσταση.

Τέλος, ο 24χρονος αναμένεται να ζητήσει αναπαράσταση και ιατροδικαστική εξέταση, για κάποιους μώλωπες που φέρει και οι οποίοι ενισχύουν τον ισχυρισμό του περί ανηλεούς επίθεσης που δέχτηκε πριν "αναγκαστεί" να βγάλει το μαχαίρι. Παράλληλα φέρει και κάποιο έγκαυμα το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, υπέστη από καυστικό υγρό που του έριξαν...

Cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: