20.9.11

Μετά τον τροχό, η Αστυνομία ανακάλυψε και αποθήκη με προιόντα "μαϊμού"!...

Μέγα κατόρθωμα (για τα Κανάλια) συνδυασμένης επιχείρησης των Διωκτικών αρχών. Ανακάλυψαν άλλη μια, από τις χιλιάδες, αποθήκη με τα (μη εκτελωνισμένα!) Κινέζικα προϊόντα. Τώρα για 1-2 μήνες θα ξεκουραστούν, για να δουλέψει με την ησυχία του το ...παρεμπόριο.
Ο...
αστυνομικός "ηγέτης" που έκανε το ντού (γιατί μας θυμίζει τον Κατμαν?) δήλωσε ότι η Έλλαδα είναι διακομιστικό Κέντρο για να προωθούνται στη συνέχεια πολλά από τα μαϊμουδοπροιόντα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Το adena-gr κι οι υπόλοιποι Έλληνες(εκτός από τους πολιτικούς που βάλανε το δάχτυλο στο μέλι για να ξεπουληθεί το λιμάνι του Πειραιά στη COSCO) γνωρίζουν ότι οι Κινέζοι μας προτίμησαν ως Πύλη εισόδου-Κερκόπορτα- στη Ευρώπη, γιατί είναι γνωστό το μέγεθος της διαφθοράς στους ελεγκτικούς μηχανισμούς μας.Όσο για τις αποθήκες που αραιά και που οι Αρχές ανακαλύπτουν (ενώ όλοι ξέρουν που είναι και ποιοι τις εκμεταλλεύονται), αν δεν υπήρχαν οι ξένες επώνυμες εταιρείες να πιέζουν (λόγω απώλειες εσόδων από τις απομιμήσεις), θα κυκλοφορούσε μέχρι και Κινέζικο ελαιόλαδο.
Η μήπως ήδη κυκλοφορεί?
http://adena-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: