6.9.11

Ξένες σειρές, ανάσα από τις επαναλήψεις...


Αλλη μια «φουρνιά» ξένων τηλεοπτικών σειρών ρίχνουν από σήμερα στη «μάχη» της τηλεθέασης ΑΝΤ-1 και ΜΕΓΚΑ. Πάλι καλά να λέμε που μπαίνει και κάτι πιο «φρέσκο» στα τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς ... παραμένουν «παραγεμισμένα» με επαναλήψεις.

Την αρχή κάνει απόψε ο ΑΝΤ-1 με τον έκτο κύκλο του «Grey's anatomy» που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 23.00.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, τη σκυτάλη παίρνει το ΜΕΓΚΑ, που μετά το «Damages» εντάσσει στο πρόγραμμά του το «Breaking Bad». Πρόκειται για παραγωγή που συνδυάζει στοιχεία περιπέτειας, δράματος, μαύρου χιούμορ και δράσης και έχει αποσπάσει τέσσερα ΕΜΜΥ. Η σειρά, περιστρέφεται γύρω από τον Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον με τρία ΕΜΜΥ καλύτερου ηθοποιού 2008, 2009, 2010), χαμηλόμισθο καθηγητή Χημείας, ιδιοφυΐα στον τομέα του και με πολλά οικογενειακά προβλήματα.

Ο 17χρονος γιος του πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Από ένα τυχαίο γεγονός ο Γουόλτερ μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων και όλα ανατρέπονται... Αύριο, ο ΑΝΤ-1 προσθέτει στο πρόγραμμά του το «Greek», μια νεανική αμερικανική σειρά που εστιάζει στην καθημερινότητα μιας ομάδας φοιτητών, οι οποίοι ζουν σύμφωνα με τους κανόνες του «ελληνικού συστήματος», δηλαδή των πανεπιστημιακών αδελφοτήτων. Ενας κόσμος μυστηριώδης, με δικούς του κώδικες, που θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ-1 από αύριο και κάθε μέρα στις 18.00.

Το Cyprus-Rhodes Univercity, ένα φανταστικό πανεπιστήμιο με έδρα το Οχάιο, είναι ο χώρος στον οποίο εξελίσσεται η ιστορία με χιούμορ και ρεαλισμό. Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Ράστι που μπαίνει στο πανεπιστήμιο με την ελπίδα ότι δεν θα τον θεωρούν πλέον «φυτό» της τάξης, όπως όταν πήγαινε στο λύκειο.
ΣΩ.ΜΑ
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: