14.9.11

Εκκαθαρίσεις...

Κορυφώνεται η αγωνία στον ΔΟΛ...
Μεγαλώνει ώρα με την ώρα η ανησυχία των εργαζομένων στον ΔΟΛ αναμένοντας τις αποφάσεις που όπως ανέφερε στο...

κύριο άρθρο του ο Στ.Ψυχάρης έχουν πλέον ληφθεί. Προς το παρόν υπάρχει σε εξέλιξη παράθυρο εθελουσίας στα ΝΕΑ η οποία αφορά σε αυτή τη φάση δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας με πολυετή παρουσία και ευνοϊκούς όρους έως αυτή τη στιγμή.
Τόσο όμως στο ΒΗΜΑ όσο και σε άλλους τομείς του ΔΟΛ (περιοδικά και διοικητικό προσωπικό) δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια κίνηση, παραμένοντας όμως δεδομένο ότι τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Φυσικά οι φήμες οργιάζουν για το τι τελικά θα πράξει η διοίκηση του οργανισμού, ενώ πλέον ακούγεται έντονα ότι ορισμένα ένθετα περιοδικά του Βήματος - σε πρώτη φάση τουλάχιστον, θα αποτελέσουν ιστορία. Δεν αποκλείεται όμως – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μαχαίρι να μπει πολύ πιο βαθιά ακόμη, ξεπερνώντας και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις. Τέλος όσο περνούν οι ώρες και οι ημέρες τόσο αυξάνεται και ο φημολογούμενος αριθμός των απολύσεων που θα προκύψει από το πρόγραμμα των περικοπών.

Update: Φήμες ακούγονται ότι μεταξύ άλλων μέτρων δεν αποκλείεται να γίνουν συγχωνεύσεις τμημάτων μεταξύ των εφημερίδων. Όπως για παράδειγμα το αθλητικό και το πολιτιστικό.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: