17.9.11

Θα δεσμευτεί ο Α. Σαμαράς ότι θα καταργήσει τον ειδικό φόρο στα ακίνητα; ...


Ερωτηματικό για τον Αντ. Σαμαρά εάν θα δεσμευτεί για κατάργηση του νέου φόρου στα ακίνητα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών.
Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά ρίχνουν όλο τους το βάρος στην... αποψινή ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» καθώς, όπως εκτιμούν, από εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει την ευκαιρία να στείλει τα μηνύματα που θέλει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, για την πολιτική που θα ακολουθήσει την επομένη την εκλογών σε περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός...

Οι επιτελείς του προέδρου της ΝΔ αναγνωρίζουν τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ο κ. Σαμαράς θα κληθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι έχει συγκροτημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης, το οποίο όμως δεν θα έρχεται σε σύγκρουση με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα - τις οποίες, όπως θα πει και πάλι ο κ. Σαμαράς, θα τηρήσει στο ακέραιο.
Η ομιλία του κ. Σαμαρά δεν θα είναι έτοιμη νωρίτερα από το απόγευμα, καθώς οι διεθνείς εξελίξεις τρέχουν και όλες οι παράμετροι θα ληφθούν υπόψη πριν ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβει στο βήμα για την ομιλία του. Εξάλλου, όπως σημειώνουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «όλα τα βλέμματα και εκτός συνόρων θα είναι στραμμένα επάνω του για ευνόητους λόγους».
Οι πληροφορίες επιμένουν πως στο επιτελείο του κ. Σαμαρά αναζητείται ένας «κρυφός άσσος» που θα κάνει αίσθηση όπως οι προτάσεις που είχε καταθέσει στο Ζάππειο ΙΙ.
Πηγή:Real.gr

Ο νέος φόρος Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το εάν ο κ. Σαμαράς θα αναλάβει δέσμευση ότι θα καταργήσει το νέο χαράτσι στα ακίνητα, σε περίπτωση που γίνουν πρόωρες εκλογές και αναλάβει την εξουσία. Ήδη ο κ. Σαμαράς μίλησε για «γονατογραφία» επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση επιβάλει έναν φόρο κάθε τρεις και τέσσερις μήνες στα ακίνητα. Σε περίπτωση που ο πρόεδρος της ΝΔ αναλάβει μία τέτοια δέσμευση, θα κληθεί να απαντήσει στο εύλογο ερώτημα για την κάλυψη της μαύρης τρύπας των δυο και πλέον δισ. ευρώ που αναζητεί η κυβέρνηση μέσα από αυτόν τον φόρο.
anatropi2020.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: