12.9.11

Η μετακίνηση της Ελένης, κλειδί των εξελίξεων...


Ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών φαίνεται ότι θα φέρει στο τηλεοπτικό σκηνικό η μετακίνηση της Ελένης Μενέγακη από την πρωινή στη "σκληροπυρηνική" μεσημεριανή ζώνη. Ήδη στο STAR έχει σημάνει συναγερμός, καθώς οι υπεύθυνοι του καναλιού της... Κάτω Κηφισιάς σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, δεν είναι λίγοι στο STAR όσοι υποστηρίζουν τη μετακίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου νωρίτερα προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ελένη Μενεγάκη.

Το γεγονός ότι φέτος το κανάλι επέλεξε ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο, αυτό της Νικολέτας Ράλλη προκειμένου να πάρει τα ηνία της μεσημεριανής εκπομπής από τη Χριστίνα Λαμπίρη, προβληματίζει καθώς όλοι γνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα η νεαρή παρουσιάστρια θα μπορέσει να "κονταροχτυπηθεί επί ίσοις όροις" με το βαρύ πυροβολικό του ALPHA που θα ακούει στο όνομα Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη συναντήθηκε την Παρασκευή με τους υπεύθυνους του καναλιού και συζήτησε μαζί τους το ενδεχόμενο να μετακινηθεί η «Πρωινή Μελέτη»...τις μεσημεριανές ώρες.

Πάντως η «Πρωινή Μελέτη» σήμερα ξεκίνησε στις 07:30 το πρωί, κανείς όμως δεν γνωρίζει αν θα υπάρξουν αλλαγές μόλις ξεκινήσει στον APLHA η Ελένη Μενεγάκη.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: