14.9.11

Μια χώρα για τα ...πανηγύρια! Κυριολεκτικά...


adena-gr.blogspot
Πρέπει να αποδεχθούμε (υπουργέ Παπουτσή) ότι η Αναρχία νίκησε στην Ελλάδα!
Μόνο ντροπή μπορεί κανείς να αισθάνεται για αυτές τις εικόνες που αντικρίζει στα εμποροπανηγύρια της Εκκλησίας.
Χθες παραμονή της Ύψωσις του τιμίου Σταυρού, και η ομώνυμος εκκλησία στην Γέφυρα του Σταυρού (Λεωφόροι Μαραθώνος και Λαυρίου), είχε την τιμητική της. Ο κόσμος συνέρρεε με...
τα πόδια από τους γειτονικούς Δήμους Παλλήνης Παιανίας και Αγ,Παρασκευής για να προσκυνήσει, αλλά κολαζόταν αναθεματίζοντας την ώρα και την στιγμή που το απεφάσισε.
Οι λόγοι πολλοί και γνωστοί. Σε τέτοιες "ευκαιρίες" μαζεύονται από νωρίς και...
από κάθε γωνιά της Αττικής οι γνωστοί - (άγνωστοι στην Εφορία) Αφρικανο-Ασιάτες μικροπωλητές και πλασάρονται στα πεζοδρόμια, και σε μια η δυο λωρίδες της κυκλοφορίας . Η επιλογή των καλών σημείων εξαρτάται από τον τσαμπουκά των νταβατζήδων της κάθε Εθνικότητας, που με το αζημίωτο προστατεύει από τον ανταγωνισμό. Οι ντόπιοι από την στιγμή που έγιναν μειοψηφία, σχεδόν έχουν εγκαταλείψει το πανηγυριώτικο εμπόριο ως επικίνδυνο για την υγεία τους.
Όπως όλοι μπορείτε να δείτε, κάνοντας κλικ στις φωτό (με εξαίρεση τις Αρχές) η κατάσταση είναι χαώδης για οδηγούς, και ειδικά για τους πεζούς, που παιρνούν σύριζα από τα αυτοκίνητα, καταμεσής στην μεγάλης κυκλοφορίας Λεωφόρο Λαυρίου. "Εγκατέστησαν τα"μαγαζιά" τους, ακόμα και τις εισόδους εξόδους προς Αττική Οδό-Περιφερειακό Υμητού .Τα πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από τους μελαψούς εμπόρους, που αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς για την κατάσταση, έχουν εκπαιδευθεί να σε αποκαλούν μεγαλοφώνως ρατσιστή. Οι αναρίθμητες βεντζινογεννήτριες λειτουργούν ανεξέλεγκτα μέσα στα ξερόχορτα που ουσιαστικά είνια οι πρόποδες του Υμητού.
Αρκετοί "οικονομικοί μετανάστες ,που έχουν εκπαιδευτεί στα ηλεκτρολογικά κλέβοντας χάλκινα σύρματα , "δανείζονται" ρεύμα από τις κολώνες φωτισμού.
Οι περισσότεροι ,και μάλιστα οι ηληκιωμένοι πιστοί δεν πανε εκκλησία για να αγοράσουν παπούτσια σώβρακα σουτιέν DVD, και κινέζικα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τον Διοικητή της Τροχαίας της Αγ.Παρασκευής, και τους υπόλοιπους ανεπαρκείς συναρμοδίους των όμορων Δήμων.
Γιατί ενώ βλέπουν να παραβιάζονται δεκάδες νόμοι και κανονισμοί (εκτός του παρεμπορίου), και τίθενται σε κίνδυνο οι ζωές των πολιτών, προκλητικά μένουν αδρανείς.
Έχουν αποδεχθεί ότι στη χώρα επικρατεί αναρχία, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν τον μισθό τους στο τέλος του μήνα.
Δυστυχώς είμαστε μια χώρα μόνο για τα πανηγύρια...

P.s. Για να είμαστε ακριβείς η Αστυνομία ήταν παρών με 2 περιπολικά. Mόνο που ήταν παρκαρισμένα (σταθερά) στο προαύλιο της εκκλησίας, πιθανώς για να φυλάξουν τις τεράστιες εισπράξεις των παγκαριών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: