5.9.11

Ησυχία τάξη κι ανασφάλεια....


Μάριος Ιορδανίδης
Όπως ανακοινώθηκε, για λόγους ασφαλείας, λόγω των κινητοποιήσεων για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, οι κάδοι απορριμμάτων θα απομακρυνθούν από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα αποφασίστηκε να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης, όλοι οι κάδοι ανακύκλωσης των...
Windows Vista και XP. Για λόγους ασφαλείας θα απομακρυνθούν ακόμη όλοι οι ανοξείδωτοι κάδοι πλυντηρίων καθώς και οι μεταλλικοί κάδοι τουαλέτας με πεντάλ, πιγκάλ και σπιράλ γιατί είναι τρε μπανάλ.
Μετά από σύσκεψη των αρμόδιων υπηρεσιών αποφασίστηκαν επίπλέον τα παρακάτω μέτρα:
· 1. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η ρίψη παπουτσιών στο κέντρο της πόλης το χρονικό διάστημα των κινητοποιήσεων. Όλοι όσοι κυκλοφορούν στην περιοχή οφείλουν να είναι ξυπόλυτοι. Όπως......
εξηγούν οι ειδικοί, το περπάτημα χωρίς παπούτσια γυμνάζει τους μύες των ποδιών, βελτιώνει τη στάση του σώματος και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.
· 2. Απαγορεύεται αυστηρά η αγορά και η πώληση γιαουρτιού, αυγών και ντομάτας (ολόκληρης, λιαστής ή πελτέ). Τονίζεται ότι στους παραβάτες θα επιβάλλονται ιδιαίτερα υψηλά πρόστιμα σύμφωνα με το νόμο 4000 «περί τεντιμποϊσμού».
· 3. Απαγορεύονται αυστηρά οι σκηνές, το κάμπινγκ, οι υπνόσακοι και ο εξοπλισμός επιβίωσης στην Ελλάδα του μνημονίου. Εξαιρούνται οι αμφιλεγόμενες σκηνές στα σήριαλ του Παπακαλιάτη και όσοι είναι του σκοινιού και του παλουκιού και στηρίζουν τα κυβερνητικά μέτρα.
Ελεύθερη Σάτιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: