12.9.11

Γιατί στην Συγγρού το έχουν ρίξει στην Μελέτη...


Στην Συγγρού εδώ και καιρό προσπαθούν να βρουν ένα δυνατό γυναικείο όνομα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Α' Πειραιά. Μάλιστα, στόχος είναι να βρεθούν δημοφιλείς κυρίες (και)... εκτός πολιτικής, με τους επιτελείς της ΝΔ να ρίχνουν τα δίχτυα τους ακόμη και στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης. Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν κι αυτό της Πειραιώτισσας Ελεονώρας Μελέτη, η οποία τρέφει μεγάλη λατρεία στο μεγάλο λιμάνι και δεν το κρύβει. Άλλωστε, λίγη... τηλεοπτική λάμψη είναι πάντα πολύτιμη σε μια εκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλολογικό αυτό ενδιαφέρον είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί σύντομα σε... σχετική πρόταση προς την πλευρά της Ελεονώρας, η οποία αν πει το μεγάλο "ναι", είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει... πάταγο στα τηλεοπτικά πλατώ και τα πολιτικά στέκια.

Τώρα αν αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να ασχοληθεί με τα κοινά είναι κάτι που θα το κρίνει η ίδια.... Εμείς πάντως το βλέπουμε χλωμό. Σιγά μην αφήσει τους τηλεθεατές της για να τσακώνεται μέρα παρά μέρα με τον Ραγκούση και τον Βενιζέλο! Κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά θα την βλέπει με μισό μάτι όλος ο θηλυκός πληθυσμός του Κοινοβουλίου. Δεν λέει...

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ανάλογο ρεπορτάζ είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα "Στο Καρφί"
Πηγή: parapolitika.gr, ΚΑΡΦΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: