20.9.11

Ο Σαμαράς προτείνει τον Βορίδη για δήμαρχο της Αθήνας...


ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
Η συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και αναπτύσσεται σε πολύ κλειστό κύκλο ανθρώπων. Αφορά τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκη Βορίδη και το ενδεχόμενο μετακίνησή του, στη Νέα Δημοκρατία. «Πρέπει να έρθεις μαζί μας» είναι το μήνυμα που έχει...
στείλει εδώ και αρκετό καιρό, μέσω τρίτων, ο Αντώνης Σαμαράς, προς τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κεντρικό ρόλο στις παρασκηνιακές επαφές, παίζουν ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Ν.Δ., δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης και ο εκδότης της «Δημοκρατίας» και στενός φίλος τόσο του Σαμαρά, όσο και του Βορίδη, Γιάννης Φιλιππάκης.


Παρά τις πιέσεις και τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., δείχνει (τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση) να μην σκέφτεται την μετακίνησή του. Εσχάτως, και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του parapolitika.gr, έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μια ιδέα, που όπως δείχνουν τα πράγματα, κερδίζει σημαντικό έδαφος. Ο Σαμαράς, δείχνει αποφασισμένος να προτείνει για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιο δήμαρχο τον Μάκη Βορίδη. Στην περίπτωση που πει το «ναι» ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., είναι πολύ πιθανόν να έχουμε και πρόωρη ανακοίνωση της υποψηφιότητας.


ΑΞΙΖΕΙ: Στη περίπτωση που η Ν.Δ. δώσει το χρίσμα στον Βορίδη, τότε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην ακολουθήσει και ο Καρατζαφέρης. Ωραία, τρίπλα Σαμαρά, στα ανοίγματα του προέδρου Γιώργου.
http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: