2.9.11

Εκτός πρωινού ο Φερεντίνος...


Αυτήν την… «καυτή πατάτα» του Ant1 ποιος θα την… πάρει;

Οπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική μας ανάρτηση, το πρωινό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, εξελίσσεται στον μεγάλο πονοκέφαλο για τον σταθμό, καθώς όλα είναι... στον αέρα. Ούτε τίτλο έχει, ούτε συμπαρουσιάστριες ή συμπαρουσιαστές, ενώ ο μόνος που έχει υπογράψει είναι ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα και πρόσωπα, τα οποία θα εξεταστεί εάν και κατά πόσον μπορούν να πλαισιώσουν το βαρύ πυροβολικό του καναλιού που ακούει στο όνομα Παπαδάκης. Ο τελευταίος μάλιστα ακούγεται ότι θα έχει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για το ποιος θα παίρνει τελικά την σκυτάλη από εκείνον.


Και με τον Χρήστο Φερεντίνο τί θα γίνει τελικά; Η απάντηση ήλθε δια στόματος Γιάννη Λάτσιου.

«Ο Χρήστος θα κάνει άλλα πράγματα. Δεν είπαμε ποτέ ότι θα κάνει πρωινό», δήλωσε ο Διευθυντής προγράμματος του Ant1, αποκλείοντας οριστικά κάθε πιθανότητα συμμετοχής του παρουσιαστή στο νέο - διευρυμένο σε ωράριο και θεματολογία - concept.


Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τον Χρήστο Φερεντίνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρουσιάζει ή τηλεπαιχνίδι, ή εβδομαδιαία εκπομπή. Και στα δύο ο ίδιος είναι θετικός.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Σίσσυ Χρηστίδου να περνά και μάλιστα σύντομα την είσοδο του Ant1 για συνάντηση με τους υπευθύνους του σταθμού, που ενδιαφέρονται να την εντάξουν στο πρωινό. Αν και επισήμως ο Γιάννης Λάτσιος ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε την πληροφορία.

Σε κάθε περίπτωση, τα μεγάλα ονόματα του Alpha δεν έχουν υπογράψει ακόμη συμβόλαιο συνεργασίας, πράγμα που κάνει τους περισσότερους να περιμένουν κυριολεκτικά με το τηλέφωνο στο χέρι.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: