10.9.11

Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάχρηση (από την διευθύντρια) στην ΑΤΕ Κυπαρισσίας...


Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση διέταξε η εισαγγελέας Κυπαρισσίας για την κατάχρηση της Αγροτικής Τράπεζας, με βάση τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου. Ετσι ξεκινά πλέον και ο νομικός έλεγχος της πολύκροτης υπόθεσης με τους πειραγμένους λογαριασμούς, πέρα από τον εσωτερικό που διενεργείται από τους επιθεωρητές της τράπεζας.
Πάντως η...


διευθύντρια της ΑΤΕ Κυπαρισσίας, η οποία έχει ήδη ομολογήσει τις οικονομικές ατασθαλίες, μέσω του συνηγόρου της έστειλε επιστολή και προς την Εισαγγελία - με την οποία γνωστοποιεί τη διεύθυνσή της και δηλώνει ότι βρίσκεται στη διάθεση των αρχών.
Από εκεί και πέρα, ο θόρυβος στην τοπική κοινωνία φαίνεται να καταλαγιάζει, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι από την πλευρά της τράπεζας υπάρχουν καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις προς τους πελάτες οι λογαριασμοί των οποίων έχουν πειραχτεί, ότι δεν θα ζημιωθούν.
Ωστόσο η έρευνα των επιθεωρητών εντείνεται ώστε να διαπιστώσουν πότε ξεκίνησε αυτή η ιστορία, πόσους πελάτες αφορά τελικά, και φυσικά αν αφορά μόνο προθεσμιακές καταθέσεις όπως έχει αναφερθεί μέχρι τώρα.
eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: