23.9.11

Εισηγήσεις στον Αντ. Σαμαρά για κλιμάκωση των επιθέσεων...


Εισηγήσεις να κλιμακώσει την επίθεσή του στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, μέσα από την κατάθεση πρότασης μομφής, δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο... πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς.
Εισηγήσεις να κλιμακώσει την επίθεσή του στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, μέσα από την κατάθεση πρότασης μομφής, δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πολλοί συνεργάτες του επισημαίνουν την ανάγκη να προχωρήσει τώρα σε μια τέτοια κίνηση, η οποία θα εδραιώσει το αίτημά του για εκλογές, ο ίδιος εμφανίζεται επιφυλακτικός, καθώς γνωρίζει ότι οι δανειστές μας θα θεωρήσουν ότι βάζει νέα εμπόδια στην πορεία εφαρμογής του Μνημονίου.

Το κλίμα, ωστόσο, στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης -μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των νέων μέτρων- είναι σαφέστατα υπέρ μιας πιο δυναμικής αντιμετώπισης της όλης κατάστασης και αυτό που απομένει είναι η απόφαση του ίδιου του προέδρου του κόμματος. Πάντως χθες ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης, με τη δήλωση που έκανε αμέσως μετά την ανακοίνωση των μέτρων, επιβεβαίωσε την απόφαση του κόμματος να κλιμακώσει την κριτική του στην κυβέρνηση.

"Τσουνάμι"
Αφού έκανε λόγο για "τσουνάμι νέων δυσβάστακτων μέτρων", επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν τόλμησε να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός, ο οποίος -όλο αυτό το διάστημα- είναι άφαντος. Δεν βγαίνει να εξηγήσει τι άλλαξε μέσα σε λίγες εβδομάδες και χρειάστηκαν νέα σκληρότερα μέτρα, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, νέοι φόροι και μαζικές απολύσεις".

"Κρύβεται και σιωπά! Χωρίς κανένα σεβασμό στους πολίτες, που υποβάλλονται σε βαριές θυσίες χωρίς αντίκρισμα, από μια πολιτική που βουλιάζει τη χώρα ακόμα πιο βαθιά στην ύφεση", κατέληξε.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: