5.9.11

Η Κάρλα Μπρούνι μιλά για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της...


Μη δει σου λέει η Κάρλα Μπρούνι τηλεοπτική κάμερα, όπου φύγει, φύγει. Τέτοιο τραύμα έχει πάθει που δε θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στο δεύτερο παιδί της που θα έρθει στον κόσμο από μέρα σε μέρα.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας μίλησε για... πρώτη φορά δημόσια σε γαλλικό μέσο για το παιδί της και από ότι καταλάβαμε και η τελευταία.


«Δε θα δείξω ποτέ καμιά φωτογραφία του παιδιού και ποτέ δεν θα το εκθέσω στα μέσα ενημέρωσης», λέει η Κάρλα Μπρούνι και παραδέχεται ότι έκανε μεγάλο λάθος που επέτρεψε στον πρώτο της γιο να φωτογραφηθεί στην Ιορδανία το 2008 , πριν ακόμα παντρευτεί με τον Νικολά Σαρκοζί.


«Δεν θα έπρεπε να έχω πάρει το γιο μου μαζί να επισκεφτεί αυτό το εκπληκτικό μέρος. Επρόκειτο για μεγάλο λάθος. Έπρεπε να είχα προβλέψει ότι θα υπήρχαν φωτογράφοι εκεί», παραδέχεται.


Γιατί τέτοια όμως απέχθεια προς τα μέσα ενημέρωσης; Από τη μέρα που έγινε κυρία προέδρου δεν μπορεί σου λέει να αντέξει τους δημοσιογράφους.


«Η θέση μου ως συζύγου του αρχηγού κράτους με έκανε ακόμα περισσότερο να κρατώ αμυντική στάση. Κατανοώ το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και δεν νιώθω προσωπικά άβολα για μένα ή τον σύζυγό μου, αλλά όταν πρόκειται για το παιδί είναι κάτι που δεν μπορώ να αποδεχθώ», λέει.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: