25.9.11

Δε θα το βάλει και μαράζι...

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, εγκατέλειψε ο Παντελής Καψής την καρέκλα του διευθύνοντος συμβούλου στον ΔΟΛ!

Το στόρι έχει ως εξής: Από τη στιγμή κιόλας του ορισμού του στη συγκεκριμένη θέση αναρωτιόταν η πιάτσα ποιες ακριβώς θα ήταν οι...

αρμοδιότητές του και πού θα επικαλύπτονταν με εκείνες του προέδρου και μεγαλομετόχου Σταύρου Ψυχάρη. Εσπευσαν μάλιστα μερικοί να σημειώσουν ότι δίπλα στην αρμοδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου δεν υπήρχε η ιδιότητα του εκτελεστικού μέλους στο διοικητικό συμβούλιο. Αυτά βέβαια στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι διαδικαστικά θέματα και ξεπερνιούνται εύκολα με ολίγη καλή διάθεση.

Η τελευταία έλειπε από τη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας. Ο Παντελής Καψής μπήκε στο γραφείο του Σταύρου Ψυχάρη για να συζητήσουν τα πώς και τα διότι της θέσεώς του, τις υποχρεώσεις της, τις ευθύνες της και, θα το ξαναγράψω, τις αρμοδιότητές της. Η απάντηση που εισέπραξε; Εν ολίγοις πληροφορήθηκε ότι όλα αυτά θα καθοριστούν εν ευθέτω χρόνω και ως τότε καλό θα ήταν να μην το ψάχνει και πολύ το ζήτημα. «Υπ' αυτές τις συνθήκες, αντίο» είπε ο Παντελής Καψής και την Τρίτη το πρωί υπέβαλε την παραίτησή του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσει ως αρθρογράφος στη Μιχαλακοπούλου, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν θα το βάλει και μαράζι.

Από τη στήλη "Μέσα & Media" , του Χρήστου Ξανθάκη (Ελευθεροτυπία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: