18.9.11

«Βρέχει» δημοσιεύματα για το επίδομα της τρίτεκνης μάνας Ελένης ...


Σιγή ιχθύος εξακολουθεί να τηρεί η Ελένη Μενεγάκη, μετά την αποκάλυψη του Star ότι παρά το «χρυσό» συμβόλαιό της, δεκάδων χιλιάδων ευρώ, εισπράττει επίδομα τρίτεκνης από τον ΟΓΑ.
Το θέμα προκάλεσε σειρά επικριτικών, αλλά και υποστηρικτικών προς την... παρουσιάστρια σχολίων, καθώς το εξαιρετικά υψηλό της εισόδημα δεν δικαιολογεί την κίνησή της αυτή. Δημοσιεύματα του Κυριακάτικου Τύπου αναφέρονται στο θέμα, το οποίο εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις. «Ατυχώς για την παρουσιάστρια, η αποκάλυψη προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς αφού ήλθε σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα, με την ανεργία να εκτοξεύεται στο 16%, την φορολογία να οργιάζει και το εισόδημα των πολιτών να υφίσταται αλλεπάλληλα ψαλιδίσματα», αναφέρει το Εθνος της Κυριακής, κατά το οποίο μάλιστα άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας αναφέρουν ότι το ποσόν των 3.192 ευρώ που η Ελένη εισέπραξε όλο το χρόνο, το διέθεσε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και δεν το κράτησε για την ίδια την οικογένειά της.


«Πώς είναι δυνατόν η παρουσιάστρια, που εδώ και χρόνια υπογράφει χρυσά συμβόλαια, φωτογραφίζεται με δέκα σακούλες από επώνυμα καταστήματα ανά χείρας δύο φορές την εβδομάδα, κατοικοεδρεύει σε βίλες και επαύλεις, να μην αρνήθηκε το επίδομα τριτέκνου;» αναρωτιέται η αρθρογράφος σχετικού κομματιού στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, το οποίο λέει χαρακτηριστικά: «η βασίλισσα είναι γυμνή».


Στο ζήτημα των απολαβών της όμως αναφέρεται στην στήλη του στην Real News και ο Γιώργος Λιάγκας. «Καλή επιτυχία συμμαθήτρια» εύχεται ο δημοσιογράφος στην παρουσιάστρια, με την οποία ως γνωστόν πήγαιναν μαζί σχολείο. Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τα πρώτα χρόνια της στην τηλεόραση, την συνέχεια και καταλήγει στα περιβόητα λεφτά. «…Συνέχισε σε 15 χρόνια ανελλιπώς. Με επιτυχία που λίγοι βίωσαν στην τηλεόραση. Εβγαλε χρήματα, δίκαια, γιατί τα’φερνε πίσω στα κανάλια. Η Ελένη δεν ήταν πια ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Ηταν ένα brand, που πίσω από αυτό κλείνονταν διαφημίσεις, dealsκαι βγάζανε κι άλλοι λεφτά. Η ζωή της έγινε εθνική εμμονή. Σχέσεις, γάμος, παιδιά, διαζύγιο, καινούρια σχέση. Τα ζήσαμε όλοι μαζί. Όχι επειδή το επιδίωξε, αλλά επειδή ενδιέφερε».
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: