26.9.11

Στα μαχαίρια και πάλι Ρέππας – Ραγκούσης...


Ένα νέο επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στο σίριαλ της αντιπαράθεσης μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα, και του υπουργού Υποδομών, Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή αυτή τη φορά το... ενιαίο μισθολόγιο.

Την αρχή έκανε αυτή τη φορά ο κ. Ρέππας, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό σημείωσε με νόημα ότι «παρά τη συζήτηση επί πολλούς μήνες στη δημόσια ζωή της χώρας για το νέο μισθολόγιο, ξεκινήσαμε χωρίς να υπάρχει κάποιο προσχέδιο νόμου».

Όπως είναι φυσικό η αντίδραση του κ. Ραγκούση ήταν έντονη, καθώς από το περιβάλλον του σημειώνεται ότι είχε αποστείλει ηλεκτρονικά στον κ. Ρέππα τις μελέτες που είχαν γίνει και συγκεκριμένα 10 προσχέδια.

Ωστόσο, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «το αναφερόμενο υλικό αποτελείται από κείμενα εργασίας και μελέτες. Από αυτές τις μελέτες αποσπάσματα παρουσιάζονται με διάφορους τίτλους κατά περίπτωση. Αρκεί η ανάγνωση των κειμένων για να αντιληφθεί οποιοσδήποτε ότι δεν πρόκειται για προσχέδιο νόμου και αιτιολογική έκθεση με τη σχετική νομική δομή μαι περιεχόμενο».
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: