22.9.11

«Φύγε από, εδώ. Εδώ είναι χώρος προνομίων βουλευτών»...

«Πράσινοι» βουλευτές εναντίον Μόσιαλου...
Την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter για τα προνόμια των βουλευτών.

Στο εντευκτήριο της ... Βουλής όπου ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε ο κ. Μόσιαλος. Μόλις οι βουλευτές είδαν τον κ. Μόσιαλο ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται για όσα είπε. Πρώτος ξεκίνησε ο κ. Γιάννης Διαμαντίδης: «Είναι απαράδεκτα αυτά που λες. Προσβάλλεις τους Υπουργούς και τους βουλευτές. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία, απολογούμαστε συνεχώς και εσύ έρχεσαι και μιλάς για βουλευτικά προνόμια».

Σε ακόμη σκληρότερο ύφος συνέχισε η κυρία Σούλα Μερεντίτη η οποία έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να φύγει από την αίθουσα του εντευκτηρίου των βουλευτών. «Φύγε από, εδώ. Εδώ είναι χώρος προνομίων βουλευτών», φέρεται να είπε η κυρία Μερεντίτη στον κ. Μόσιαλο.

Ο κ. Μόσιαλος αποχώρησε από το εντευκτήριο και κατευθύνθηκε προς το καφενείο της Βουλής, όπου και συνομιλήσε για αρκετή ώρα με τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Γιώργο Ελενόπουλο.

Σε μία προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, στο εντευκτήριο πήγε αμέσως ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος όπου και συνομίλησε αρκετή ώρα με τους βουλευτές που χαμηλόφωνα σχολίαζαν μεταξύ τους: «Δεν μπορεί οι κηπουροί να βγαίνουν και να μιλούν για προνόμια».
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: