6.9.11

Αυστραλία - Κρατάει όμηρο την κόρη του μέσα σε δικαστήριο...


Ένας Αυστραλός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι μέσα στο σακίδιό του κρύβει μία βόμβα, εισήλθε σε δικαστήριο στο Σίδνεϊ, κρατώντας όμηρο την εντεκάχρονη κόρη του. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Ο άνδρας εισήλθε στο ... Δικαστήριο Οικογενειακών Υποθέσεων κρατώντας όμηρο το 11χρονο κορίτσι. Το κτίριο βρίσκεται στο προάστιο Παραμάτα, που απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από το κεντρικό Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο άνδρας έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού.

Ο βοηθός του επικεφαλής της αστυνομίας Ντένις Κλίφορντ δήλωσε: «Πρώτη προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την απελευθέρωση του νεαρού κοριτσιού».

Τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν πλάνα του άνδρα, γυμνού από την μέση και πάνω, να στέκεται μπροστά σε ένα παράθυρο του κτιρίου φορώντας περούκα δικαστή. Η αστυνομία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

«Δεν γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενο του σακιδίου του», είπε ο Ντ.Κλίφορντ και πρόσθεσε: «Oφείλουμε να υποθέσουμε ότι αυτό που λέει ισχύει στην παρούσα φάση».
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: