15.9.11

Θέλουν να πληρώσουν ... και η Εφορία αδιαφορεί!...


Τη στιγμή που τα κρατικά ταμεία έχουν απόλυτη ανάγκη έστω και το τελευταίο ευρώ, κάποιοι ... δεν μπορούν να ασχοληθούν με εκείνους που ... θέλουν να πληρώσουν!

Σύμφωνα με καταγγελία του... Προέδρου των Οικιστών εκτός Σχεδίου Πόλης ν. Ηρακλείου, Μιχάλη Βλαχάκη, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου πέρασε το κατώφλι της Α'ΔΟΥ Ηρακλείου, ζητώντας τις τιμές ζώνης των ακινήτων, προκειμένου οι οικιστές να εξακριβώσουν τα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν ως τέλος ακινήτων.

"Σας παρακαλώ μη με απασχολείτε" - ήταν η απάντηση της, κάθε άλλο, παρά εξυπηρετικής υπαλλήλου, η οποία επέμενε "τα έχετε πάρει τα στοιχεία, δεν μπορώ να ασχοληθώ".

Έκπληκτος ο εκπρόσωπος των 35.000 οικιστών του Ηρακλείου απευθύνθηκε στον Προιστάμενο, ελπίζοντας σε μία λογική απάντηση... "Δεν είμαι εδώ για να λύνω τέτοιες διαφορές... αν σας μίλησε άσχημα η υπάλληλος" - απάντησε αποστομωτικά, αφήνοντας άναυδο το μέλος του δ.σ. του Συλλόγου Οικιστών, που το μόνο που ήθελε ήταν να πληροφορηθεί τα ποσά, προκειμένου να δορμολογηθούν ... οι πληρωμές προς τα άδεια ταμεία τους Κράτους!

Ο Μιχάλης Βλαχάκης, πάντως, τονίζει ότι τα στοιχεία θα ζητηθούν, πλέον, απευθείας από το Υπουργείο Οικονομικών!
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: