9.9.11

ΟΦΗ όπως Μαρσέιγ...


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο σημερινό φιλικό ματς με τον ΟΦΗ (20:00, Novasports 1) το αντιμετωπίζει ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να πραγματοποιήσει δοκιμές ενόψει του αγώνα της Τρίτης (13/9) με την Μαρσέιγ.

Την ενδεκάδα που θα... παρατάξει στο ματς με τους Γάλλους αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο «πονοκέφαλο» προκαλεί η απουσία του Ράφικ Τζιμπούρ ο οποίος είναι αμφίβολος για το παιχνίδι απέναντι στην Μαρσέιγ και έτσι ο Κέβιν Μιραλάς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φράνκο Κοστάντσο, με τον Ιβάν Μαρκάνο να είναι στα αριστερά της άμυνας ενώ στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης με το δίδυμο Παπαδόπουλο-Μέλμπεργκ να διατηρείται στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ντεμπούτο του Ζαν Μακούν στο κέντρο ενώ στο πλάι του Καμερουνέζου άσου, θα βρίσκεται ο Φρανσουά Μοντέστο, καθώς ο Βαλβέρδε ποντάρει πολλά πάνω στον 33χρονο Κορσικανό.

Από εκεί και πέρα, τα πάντα είναι «ανοιχτά». Υπάρχει η πιθανότητα ο Νταβίντ Φουστέρ να βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μιραλάς, ωστόσο αν χρησιμοποιηθεί ο Ισπανός στα αριστερά της επίθεσης, όπως στο παιχνίδι με την Ίντερ, και να μπει στην ενδεκάδα ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο Φετφατζίδης, πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί αριστερά, με τον Τζαμέλ Αμπντούν στα δεξιά ενώ σχετικά με το παιχνίδι της Τρίτης, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν ο Ράφικ Τζεμπούρ δώσει το παρών.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Φραν Γέστε, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε ποντάρει πολλά πάνω στο Βάσκο, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αλλάξει την εξέλιξη ενός αγώνα με την ποιότητα του αλλά και το απρόβλεπτο που διαθέτει στο παιχνίδι του.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι οι: Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ποτουρίδης, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης και Πάντελιτς.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: