28.9.11

Στη «φάκα» της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου Αλβανός έμπορος ηρωίνης


magnesianews.gr
Πάνω από 2.600 δόσεις ηρωίνης (262,4 γραμ.) θα έριχνε στην αγορά ένας 26χρονος Αλβανός ο οποίος έπεσε στη «φάκα» αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή Θαυμακός στο Δομοκό του Ν. Φθιώτιδας.
Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι άντρες της Δίωξης, εντόπισαν τον...
26χρονο (με γυναίκα και παιδί που μένουν στην Αλβανία), ο οποίος δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, ενώ διέμενε στο Θαυμακό, με τον αδερφό του, ο οποίος δεν εμπλέκονταν στις «δουλειές» του αδερφού του.
Ο 26χρονος απασχολούνταν ως εργάτης σε χωράφια περιστασιακά κι άλλες φορές σε εγκαταστάσεις λιπασμάτων - φυτώρια που βρίσκονταν σε αγροτική περιοχή του Δομοκού του Ν. Φθιώτιδας. Στην περιοχή αυτή κλείστηκε και το ραντεβού του 26χρονου διακινητή με αστυνομικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ο οποίος παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, προκειμένου να αγοράσει, ποσότητα ηρωίνης βάρους 5 γρ. αντί του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ, τα οποία και παρέλαβε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Αφού παρέλαβε τα χρήματα, ο Αλβανός, αντιλαμβανόμενος τη σύλληψή του, τράπηκε σε φυγή ενώ πέταξε και την ηρωίνη. Η κινητοποίηση των αντρών της Δίωξης ήταν άμεση και ο δράστης ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη.
Σε έρευνα που ακολούθησε την επόμενη ημέρα, το μεσημέρι της Τρίτης, στην ευρύτερη περιοχή όπου συνελήφθη ο δράστης, με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένες δύο ποσότητες ηρωίνης βάρους 148 γρ. και 109 γρ. αντίστοιχα, καθώς και η προαναφερόμενη ποσότητα ηρωίνης βάρους 5,4 γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 262,4 γρ., δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 270 €, ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 €. Μάλιστα από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος αλλοδαπός εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας στερούμενος νομίμου τίτλου διαμονής.
Από την προανάκριση, προέκυψε ότι δρούσε μόνος τους, και διοχέτευε ηρωίνης, χρήστης απ’ όλη τη Θεσσαλία. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: