25.9.11

«Το χαστούκι» κάνει πρεμιέρα στην Αυστραλία...


Μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία έχει ξεκινήσει το κρατικό κανάλι της Αυστραλίας, ABC για την πρεμιέρα της σειράς «Το Χαστούκι» που στηρίχτηκε στο τέταρτο βιβλίο του Ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα.

Το εν λόγω βιβλίο έχει... σαρώσει τα διεθνή λογοτεχνικά βραβεία ενώ έχει ήδη πωλήσει πάνω από 600.000 αντίτυπα.

Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 8.30 το βράδυ και αναμένεται να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης ενώ ήδη η σειρά έχει πωληθεί και σε πολλά κανάλια του εξωτερικού.

Στην σειρά παίζουν και αρκετοί Ελληνοαυστραλοί ηθοποιοί όπως ο Άλεξ Δημητριάδης, ο Λεξ Μαρίνος, η Τούλα Γιαννή, ο Άρης Γούναρης, ο Δημήτρης Μπαβέας, ο Στ. Μουζάκης, η Τσέλτιν Τσιόλκα, και η Ευγενία Φράγκου.

Παράλληλα το ABC σε μια ειδική εκπομπή, διάρκειας μιας ώρας, και με τίτλο "Ο άνθρωπος πίσω από το Χαστούκι" θα παρουσιάσει τον Χρήστο Τσιόλκα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ.

Οι Αυστραλοί τηλεκριτικοί χαρακτηρίζουν την προβολή της συγκεκριμένης τηλεοπτικής σειράς ως «το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς». Παράλληλα ένα άλλο πολυσυζητημένο μυθιστόρημα του Χρήστου Τσιόλκα, το "Νεκρή Ευρώπη" γυρίζεται σε διεθνή κινηματογραφική ταινία.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: